Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Fluid Kiss I (40x50cm)
Categorie:
Available
Prijs:
295 EUR
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Zwart, wit, grijs
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Small (< 0,47 m2)
Beschrijving

In de zomer van 2022 schilderde ik een serie in PopArt-stijl. Kunst geïnspireerd door een kus en de emoties die ik daarbij voel. Schilderijen in PopArt stijl gerelateerd aan een kus, voorzien van een epoxy coating. Een kus is zo'n tedere manier om je gevoelens en genegenheid voor iemand te uiten. Hoe kan het niet inspirerend zijn voor een kunstenaar?

 

De achtergrond van het schilderij is in "fluid art"-stijl, waarbij de dynamiek in de verfstroom passie en de emoties van een menselijke verbinding vertegenwoordigt. In "fluid art" vermengt verf zich semi-willekeurig met andere verf, zonder te versmelten tot nieuwe kleuren, aangezien de gekleurde verf over een basislaag van vloeibare verf drijft. In minimalistische lijntekeningen zijn contouren toegevoegd van twee gezichten die elkaar liefdevol kussen. Om de gezichten te laten opvallen, is het gebied tussen de gezichten in een neutrale kleur geverfd.

 

Een dikke laag heldere UV-bestendige epoxy geeft een mooie diepte aan het schilderij en trekt echt de aandacht als het aan de muur hangt. De epoxy geeft diepe reflecties als je het schilderij passeert.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.Elk kunstwerk van mij is een origineel. Of het een klein schilderij voor op de badkamer is, of een groot abstract schilderij voor in de woonkamer.

Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een modern abstract schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.Er is een kunstuitleen voor particulieren en een kunstuitleen voor bedrijven.

Webwinkel - Grote keuze uit moderne abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.

Je kunt je schilderij direct kopen of via een renteloze kunstkoopregeling aanschaffen. Daarnaast kun je de schilderijen huren of huur-sparen waarbij je een spaartegoed opbouwt.

Bekijk alle koop- & huurmogelijkheden