Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Rapunzel (80x60cm)
Categorie:
Available, Sold
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Rood, geel, oranje, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Terwijl ik de laatste hand aan dit schilderij legde, kreeg ik bezoek van een goede vriend.  We dronken een kopje koffie in mij atelier en ik vertelde hem van de schildertechnieken die ik in het kunstwerk verwerkt had.  Ik legde uit hoe de kleurencompositie opgebouwd was en hoe ik in de laatste stappen de balans in het schilderij aan het verfijnen was.

 

Plots onderbrak hij me in mijn verhaal en zei: “Ik zie Rapunzel.  Vanuit haar toren naar beneden kijkend met haar lange wapperende vlecht naar beneden.”

Nadat hij me zijn beeld had uitgelegd, kon ik het ook zien *Het haar van Rapunzel wapperend van rechts-boven naar liks-onder).

 

Het frappante hieraan is dat terwijl ik, als abstracte kunstenaar, bezig ben met kleurbalans en compositie in een non-figuratieve stijl, de bezoeker of kunstverzamelaar vaak meteen op zoek gaat naar het herkenbare, het figuratieve in mijn abstracte compositie. 

Deze andere ervaring van een kunstwerk maak ik redelijk vaak mee. Ik vind het  fascinerend dat mijn bezoekers zo iets anders zien dan ik

 

… of is het misschien zo dat juist ik, zoiets anders zie dan zij?

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.

 

 

Elk kunstwerk van mij is een origineel. Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.

 

Vertrouw bij het kiezen van een schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.


 

Er is een kunstuitleen voor particulieren en een kunstuitleen voor bedrijven.

Webwinkel - Grote keuze uit beschikbare abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.

Je kunt je schilderij direct kopen of via een renteloze kunstkoopregeling aanschaffen. Daarnaast kun je de schilderijen huren of huur-sparen waarbij je een spaartegoed opbouwt.

Bekijk alle koop- & huurmogelijkheden