Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Mutual Symbiosis (186x52)
Categorie:
Available
Prijs:
1395 EUR
Schilderijen per set:
2
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Paars, roze, Metallic of Epoxy, Texturen (> 3mm)
Medium:
Houtpaneel
Formaat compositie:
Large (> 0,95 m2)
Beschrijving

Tijdens het schilderen luisterde ik naar de radio. Verschrikkelijk nieuws over oorlogsmisdaden in  Oekraïne. Hoe moeilijk het lijkt voor ons, mensen, om te leven volgens het principe van wederzijdse symbiose.

 

Angst en hebzucht van sommige machthebbers houdt ons verdeeld. Ik begrijp dat de politiek soms het publiek moet beïnvloeden om een ​​groter goed te bereiken. In een democratie hebben we besloten dat een gekozen groep mensen over complexe zaken voor ons beslist; bijv. de transitie naar duurzame energie.

 

Maar als er te veel macht in de handen van één persoon komt, worden de angst en hebzucht van die persoon vaak dominant in de besluitvorming en uiteindelijk gaan dingen dan vaak mis. Leidend tot extreme rijkdom voor enkelen en onderbedeling voor de rest, menselijk lijden tot een zinloze dood aan toe … van anderen.

Om hun macht te behouden, vinden autocraten en dictators (evenals vele democratisch gekozenen, vrees ik) manieren om ons verdeeld te krijgen en te houden.

 

Ik kijk graag naar de mooie onderlinge symbiose in de natuur, zoals tussen de haai en de remora. De remora voedt zich met parasieten op de huid van de haai en in zijn bek, terwijl hij door de haai wordt beschermd tegen roofdieren en gratis door de oceanen wordt vervoerd.

 

Het is de gedachte aan dit soort schoonheid in de natuur die mij compensatie biedt voor het dagelijkse trieste nieuws op de radio en die mij inspireert om levendige kleurrijke kunst te maken, zoals dit schilderij.

Tegelijkertijd is dit kunstwerk een statement tegen oorlog, gecreëerde verdeeldheid tussen mensen.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.Elk kunstwerk van mij is een origineel. Of het een klein schilderij voor op de badkamer is, of een groot abstract schilderij voor in de woonkamer.

Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een modern abstract schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.Er is een kunstuitleen voor particulieren en een kunstuitleen voor bedrijven.

Webwinkel - Grote keuze uit moderne abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.

Je kunt je schilderij direct kopen of via een renteloze kunstkoopregeling aanschaffen. Daarnaast kun je de schilderijen huren of huur-sparen waarbij je een spaartegoed opbouwt.

Bekijk alle koop- & huurmogelijkheden