Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Metallurgic creations 3 (100x100cm)
Categorie:
Available
Prijs:
1595 EUR
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Zwart, wit, grijs, Metallic of Epoxy
Medium:
Houtpaneel
Formaat compositie:
Large (> 0,95 m2)
Beschrijving

Metallic acryl op houten paneel met brons geanodiseerd aluminium frame.

 

Voorheen had ik een fijnmechanische machinefabriek. Ik was ik trots op de prachtige voedselverwerkingsmachines die we maakten. Trots op de mensen in de fabriek die zo'n machine opbouwen uit letterlijk niets. Trots en een beetje jaloers op hun vakmanschap. Aan het eind van mijn werkdag zag mijn bureau er onveranderd uit. Aan het einde van hun werkdag zag je de grote glimmende machines die ze opbouwden steeds dichter bij hun voltooiing komen. Als ik ze vertelde dat ik jaloers was op hen glimlachten ze, moeten het waarschijnlijk grappig hebben gevonden dat de directeur hen benijdde. 

 

In die tijd had ik nagenoeg geen tijd om te schilderen. Nu, als fulltime professionele kunstenaar, heb ik alle tijd om te schilderen en kan en wil ik ook creëren, letterlijk vanuit niets. Net zoals die mannen en vrouwen uit de fabriek die ik zo benijdde.

 

Als hommage aan deze vaklieden uit mijn verleden ga ik een serie schilderijen maken geïnspireerd op hun vakwerk en de materialen die ze verwerkten tot machines.  Op het moment van schrijven (2021) ben ik nog bezig met deze serie. Dit is het derde schilderij uit deze serie.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.Elk kunstwerk van mij is een origineel. Of het een klein schilderij voor op de badkamer is, of een groot abstract schilderij voor in de woonkamer.

Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een modern abstract schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.Er is een kunstuitleen voor particulieren en een kunstuitleen voor bedrijven.

Webwinkel - Grote keuze uit moderne abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.

Je kunt je schilderij direct kopen of via een renteloze kunstkoopregeling aanschaffen. Daarnaast kun je de schilderijen huren of huur-sparen waarbij je een spaartegoed opbouwt.

Bekijk alle koop- & huurmogelijkheden