Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Grazing the ionosphere (100x100cm)
Categorie:
Available
Prijs:
795 EUR
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Paars, roze, Bruin, beige, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Large (> 0,95 m2)
Beschrijving

Geïnspireerd door een mysterieuze bliksemschicht.

 

Op 14 mei 2018 raasde er een zware storm over Oklahoma.

In plaats van de aarde te bestoken met scherpe bliksemschichten, spuwden de dichte wolken die deze storm voedden een bliksemschicht 80 kilometer omhoog, ver genoeg om de ionosfeer of de rand van de ruimte te bereiken. Deze gewelddadige, achterwaartse uitbarsting van elektriciteit zou al snel worden geclassificeerd als een van de meest mysterieuze atmosferische verschijnselen van de natuur: een gigantische straalbliksem.

 

Gigantische straalbliksems zijn lichtgevende stralen die naast gewone bliksemschichten ontstaan, maar in de tegenovergestelde richting wijzen, weg van het aardoppervlak. Ze zijn een stuk sterker dan hun naar beneden gerichte tegenhangers en bedreigen soms zelfs ruimtevoertuigen of andere satellieten die in een baan om de aarde cirkelen. En deze specifieke bliksemschicht was ongelooflijk intens. Het wordt beschouwd als de krachtigste in zijn soort die tot nu toe is bestudeerd, en bedroeg naar schatting 300 coulomb aan elektrische lading, maar liefst 100 keer meer dan typische bliksemschichten bevatten.

 

Mixed media op basis van Acryl, op canvas, 100cm x 100cm x 4cm.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.Elk kunstwerk van mij is een origineel. Of het een klein schilderij voor op de badkamer is, of een groot abstract schilderij voor in de woonkamer.

Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een modern abstract schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.Er is een kunstuitleen voor particulieren en een kunstuitleen voor bedrijven.

Webwinkel - Grote keuze uit moderne abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.

Je kunt je schilderij direct kopen of via een renteloze kunstkoopregeling aanschaffen. Daarnaast kun je de schilderijen huren of huur-sparen waarbij je een spaartegoed opbouwt.

Bekijk alle koop- & huurmogelijkheden