Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Contemplations (83x63cm incl frame)
Categorie:
Available
Prijs:
795 EUR
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Bruin, beige, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Schilderen kalmeert mijn geest en ziel. Het verlost mij van zorgen en stress en -bovenal- geeft ruimte aan mijn gedachten om af te dwalen en me vervolgens weer te concentreren. Het helpt me mijn gedachten te verduidelijken en brengt nieuwe ideeën en nieuwe inspiratie. Door te schilderen kan ik oplossingen vinden voor problemen waar ik op vastliep, omdat ik geen tijd nam om na te denken of te mediteren.

 

Schilderen geeft mij de ruimte om na te denken over het leven, de mensen die ik ken, de wereld om mij heen. Het helpt mij om dingen in perspectief te plaatsen en mijn prioriteiten te verduidelijken.

 

Tijdens het schilderen dwalen mijn gedachten af. Ik heb een gevoel van richting waar ik heen ga met mijn schilderij, maar het nadenken over andere onderwerpen dan mijn schilderij geeft me vaak grote inspiratie voor technieken en vormen en kleurcomposities in een schilderij.

Bij dit schilderij inspireerde mijn contemplatie mij om 2 verschillende soorten parelmoerverf te gebruiken. Het leidt tot verschillende lichtreflecties als je vanuit verschillende hoeken naar details van het schilderij kijkt.

 

Mixed media op basis van acryl, op canvas, 83cm x 63cm x 4cm (incl luxurious frame).

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.Elk kunstwerk van mij is een origineel. Of het een klein schilderij voor op de badkamer is, of een groot abstract schilderij voor in de woonkamer.

Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een modern abstract schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.Er is een kunstuitleen voor particulieren en een kunstuitleen voor bedrijven.

Webwinkel - Grote keuze uit moderne abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.

Je kunt je schilderij direct kopen of via een renteloze kunstkoopregeling aanschaffen. Daarnaast kun je de schilderijen huren of huur-sparen waarbij je een spaartegoed opbouwt.

Bekijk alle koop- & huurmogelijkheden