Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Charm of the unfamiliar (140x80)
Categorie:
Available, Sold
Prijs:
1250 EUR
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Zwart, wit, grijs, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Een jong stel bezocht me omdat ze op zoek waren naar op maat gemaakte Statement Art voor in hun huis. Ze beschreven hun huis, de kleuren van hun interieur, de muren en hoe de zon hun woonkamer bezoekt.

 

We hadden het ook over goede herinneringen die blije gevoelens geven en of/hoe deze in een abstract schilderij kunnen terugkomen. Hun ogen lichtten op toen ze spraken over hun herinneringen aan hun vakantie naar Pulau Padar.

 

Na hun vertrek heb ik dit tropische eiland opgezocht, gelezen over de steile vulkanische heuvels, de grassavannes die zachtgroen tot okergeel kleuren met de wisseling van de seizoenen, en prachtige diepe baaien met stranden met wit en grijs zand. Ik staarde naar foto’s van de contouren van koraalriffen in de turquoise zee die te zien zijn vanaf de top van de heuvels van het eiland, de thuisbasis van een rijk zeeleven, waaronder mantaroggen, dolfijnen en schildpadden.

 

Ik raakte gefascineerd door dit eiland uit een verre regio en putte er een exotische inspiratie uit voor de kleuren en structuren in dit schilderij. Exotisme is “de charme van het onbekende”, wat perfect mijn inspiratie beschrijft voor dit kunstwerk, zoals ik het in opdracht van Mark & Mayke heb gemaakt.

 

Mixed media on canvas, 140cm x 80cm x 4cm.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.

 

 

Elk kunstwerk van mij is een origineel. Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.

 

Vertrouw bij het kiezen van een schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.


 

Er is een kunstuitleen voor particulieren en een kunstuitleen voor bedrijven.

Webwinkel - Grote keuze uit beschikbare abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.

Je kunt je schilderij direct kopen of via een renteloze kunstkoopregeling aanschaffen. Daarnaast kun je de schilderijen huren of huur-sparen waarbij je een spaartegoed opbouwt.

Bekijk alle koop- & huurmogelijkheden