Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Alternative perspectives (90x70cm)
Categorie:
Available
Prijs:
795 EUR
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Metallic of Epoxy, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Perspectief wordt in de beeldende kunst meestal gebruikt om weer te geven hoe objecten kleiner lijken naarmate ze verder in de verte bewegen. Het voegt diepte en dimensie toe aan platte afbeeldingen. Denk aan een weg die je ziet, die verdwijnt in een stip aan de horizon.

 

Alternatieve perspectieven op kunst, vooral abstracte kunst, kunnen ook een alternatieve interpretatie betekenen van wat je op een schilderij ziet. Zelfs hoe het schilderij moet worden opgehangen: welke kant naar boven, welke kant naar beneden.

 

Normaal schilder ik met een duidelijke intentie hoe het opgehangen moet worden: het is duidelijk welke kant boven is. Soms schilder ik zodat het schilderij in Portrait of Landscape kan worden opgehangen. Mijn handtekening komt dan schuin te staan in een van de hoeken van het schilderij.

 

Dit schilderij kan echter op 4 manieren worden opgehangen. Ik vroeg me af hoe ik mijn handtekening in dit geval moest zetten...

Heb je het gevonden?

 

Mixed media op basis van acryl, op canvas, 90cm x 70cm x 2cm.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.Elk kunstwerk van mij is een origineel. Of het een klein schilderij voor op de badkamer is, of een groot abstract schilderij voor in de woonkamer.

Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een modern abstract schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.Er is een kunstuitleen voor particulieren en een kunstuitleen voor bedrijven.

Webwinkel - Grote keuze uit moderne abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.

Je kunt je schilderij direct kopen of via een renteloze kunstkoopregeling aanschaffen. Daarnaast kun je de schilderijen huren of huur-sparen waarbij je een spaartegoed opbouwt.

Bekijk alle koop- & huurmogelijkheden