Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Voyagers (2 x 83x123cm incl frame)
Categorie:
Available, Sold
Prijs:
2795 EUR
Schilderijen per set:
2
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Extra Large (> 1,49 m2)
Beschrijving

Ik maakte deze schilderijen voor een interessant echtpaar uit Israël, dat eerder in Singapore had gewoond en net naar Nederland was verhuisd. Tijdens het schilderen dacht ik aan hun avontuurlijke leven, de reizen die ze maakten, de reizigers (“voyagers”) die ze waren.

 

Het zette een gedachtegang in gang over reizigers en leidde me naar de twee interstellaire robotsondes, Voyager 1 en Voyager 2, die in 1977 werden gelanceerd. De 2 sondes moesten in de buurt van Jupiter en Saturnus vliegen terwijl ze gegevens verzamelden. Na de lancering werd besloten om Voyager 2 richting Uranus en Neptunus te sturen.

 

Ik stelde me voor wat die Voyagers zouden zijn tegengekomen, en nog zullen tegenkomen op hun reis, aangezien de Voyagers momenteel nog steeds in bedrijf zijn voorbij de buitenste grens van de heliosfeer in de interstellaire ruimte.

 

Wauw, het gaf me zoveel inspiratie voor een levendig gekleurde reeks schilderijen die verder reikten dan het formaat van het canvas, tot in en door de schilderijlijst.

 

Beide schilderijen kunnen in verschillende volgorde worden gecombineerd, met behoud van hun harmonie en met toch een ander uitstraling en ervaring. En wie goed kijkt, ontdekt de namen van de menselijke reizigers in deze 2 schilderijen.

 

Mixed media on canvas, 83cm x 123cm x 4cm.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.

 

 

Elk kunstwerk van mij is een origineel. Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.

 

Vertrouw bij het kiezen van een schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.


 

Er is een kunstuitleen voor particulieren en een kunstuitleen voor bedrijven.

Webwinkel - Grote keuze uit beschikbare abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.

Je kunt je schilderij direct kopen of via een renteloze kunstkoopregeling aanschaffen. Daarnaast kun je de schilderijen huren of huur-sparen waarbij je een spaartegoed opbouwt.

Bekijk alle koop- & huurmogelijkheden