Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Interstellar travels 1 (50x50cm)
Categorie:
Available
Prijs:
495 EUR
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Zwart, wit, grijs, Metallic of Epoxy, Texturen (> 3mm)
Medium:
Houtpaneel
Formaat compositie:
Small (< 0,47 m2)
Beschrijving

Mixed media op houtpaneel, 50cm x 50cm x 4cm.

 

Geïnspireerd door dingen die ik niet helemaal begrijp, moeilijk te bevatten vind, maar waar ik graag over fantaseer.

 

Ik ben een fan van sciencefictionfilms met geavanceerde wetenschap en technologie, verkenning van de kosmos, tijdreizen en parallelle universums. Niet de films met aandoenlijke, harige monsters of robots die intelligent zijn en toch alleen in "blieb blieb" praten. Nee. Sciencefictionfilms waarvan je denkt dat dit vandaag niet mogelijk is, maar over 200 jaar wel mogelijk zou kunnen zijn. Films waarin ze technologische principes gebruiken om uit te leggen wat nog niet haalbaar is, zoals het activeren van geavanceerde traagheidsdempers voordat ze op warpsnelheid gaan.

 

Ik vraag me af hoe de ruimte eruit zou zien als ik van het ene sterrenstelsel naar het andere zou kunnen reizen. Ik kan het niet bevatten, vind het moeilijk voor te stellen … maar het geeft me eindeloos veel inspiratie om te schilderen.

 

“Interstellar travels 1” is tegelijkertijd geschilderd met “Interstellar travels 2”. Beide schilderijen kunnen afzonderlijk opgehangen worden, maar zien er ook fantastisch uit als ze bij elkaar in de buurt hangen.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.Elk kunstwerk van mij is een origineel. Of het een klein schilderij voor op de badkamer is, of een groot abstract schilderij voor in de woonkamer.

Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een modern abstract schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.Er is een kunstuitleen voor particulieren en een kunstuitleen voor bedrijven.

Webwinkel - Grote keuze uit moderne abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.

Je kunt je schilderij direct kopen of via een renteloze kunstkoopregeling aanschaffen. Daarnaast kun je de schilderijen huren of huur-sparen waarbij je een spaartegoed opbouwt.

Bekijk alle koop- & huurmogelijkheden