Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Vibrant city life (2 x 120x150cm)
Categorie:
Available
Prijs:
2395 EUR
Composite:
2 schilderijen per set
Hoofdkleur:
Paars, roze, Zwart, wit, grijs, Metallic, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas op frame
Formaat compositie:
Extra Extra Large (> 2,5 m2)
Beschrijving

Ik heb 20 jaar in de bossen gewoond. Ik hield van de stilte, hield van de afzondering. Buiten vrienden en familie werd er nooit aan de voordeur gebeld, behalve twee mensen van Jehovah's Getuigen die - stipt - eens per jaar langskwamen om ons te vertellen over hun geloof.

Vooral 's nachts was het enige geluid dat je hoorde het geluid van de natuur of dieren; wind, regen of een uil.

Toen verhuisden we naar de stad en er was een overvloed aan geluid. Buren links, rechts, achter ons. En het zoemen van de stad, 24 uur per dag. Het kostte me ruim een jaar om te wennen aan dit bruisende stadsleven.

Ik had wat tijd nodig om de voordelen van het leven in een stad te erkennen en waarderen, zoals de vele plaatsen voor goede koffie, een lekkere maaltijd, theaters en musea en mooie architectuur. 
Nu (zomer 2020), ruim 2 jaar na de verhuizing, voel ik me thuis in mijn stad; Eindhoven. het is een plek geworden waar ik graag blijf.
 

Ik denk dat ik nu begrijp wat Quint Studer in 2018 schreef in zijn boek “What makes a city vibrant? If it is a place where talent wants to stay, talent that left wants to return, and talent that never lived there wants to be.”

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van kleurrijke abstracte kunst, voor thuis of op kantoor.


Kunst inspireert, het verandert een kale omgeving in een prettige ruimte waarin je graag vertoeft of werkt.

Elk kunstwerk van mij is een origineel. Ik maak nooit prints of replica's omdat ze niet te vergelijken zijn met het origineel, zeker niet wat betreft diepte en reflectie van licht. Als je een kunstwerk van mij hebt, ben je altijd de enige -exclusief- die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst mijn mening hebben over je keuze of wil je graag wat advies, maak dan gebruik van het gratis Kunstadvies.

Wil je meer weten over kunst in het algemeen, zonder al te veel -ismen, kijk dan eens bij mijn KunstTips


Kunst kopen in Eindhoven of huren via mijn Kunstuitleen Eindhoven?


Mooie kunst kun je bij me kopen of is beschikbaar via mijn kunstuitleen. Er is een kunstuitleen voor particuilieren en een kunstuitleen voor bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden.

Webwinkel - Grote keuze uit beschikbare abstracte schilderijen

Authentieke en originele inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.