Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Vibrant city life (2 x 120x150cm)
Categorie:
Available
Prijs:
2395 EUR
Schilderijen per set:
2
Hoofdkleur:
Rood, geel, oranje, Zwart, wit, grijs, Metallic of Epoxy, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas
Beschrijving

Ik heb 20 jaar in de bossen gewoond. Ik hield van de stilte, hield van de afzondering. Buiten vrienden en familie werd er nooit aan de voordeur gebeld, behalve twee mensen van Jehovah's Getuigen die - stipt - eens per jaar langskwamen om ons te vertellen over hun geloof.

Vooral 's nachts was het enige geluid dat je hoorde het geluid van de natuur of dieren; wind, regen of een uil.

Toen verhuisden we naar de stad en er was een overvloed aan geluid. Buren links, rechts, achter ons. En het zoemen van de stad, 24 uur per dag. Het kostte me ruim een jaar om te wennen aan dit bruisende stadsleven.

Ik had wat tijd nodig om de voordelen van het leven in een stad te erkennen en waarderen, zoals de vele plaatsen voor goede koffie, een lekkere maaltijd, theaters en musea en mooie architectuur. 
Nu (zomer 2020), ruim 2 jaar na de verhuizing, voel ik me thuis in mijn stad; Eindhoven. het is een plek geworden waar ik graag blijf.
 

Ik denk dat ik nu begrijp wat Quint Studer in 2018 schreef in zijn boek “What makes a city vibrant? If it is a place where talent wants to stay, talent that left wants to return, and talent that never lived there wants to be.”

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.Elk kunstwerk van mij is een origineel. Of het een klein schilderij voor op de badkamer is, of een groot abstract schilderij voor in de woonkamer.

Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een modern abstract schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.Er is een kunstuitleen voor particulieren en een kunstuitleen voor bedrijven.

Webwinkel - Grote keuze uit moderne abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.

Je kunt je schilderij direct kopen of via een renteloze kunstkoopregeling aanschaffen. Daarnaast kun je de schilderijen huren of huur-sparen waarbij je een spaartegoed opbouwt.

Bekijk alle koop- & huurmogelijkheden