Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Symphony in copper, set van 3
Categorie:
Available
Prijs:
225 EUR
Schilderijen per set:
3
Hoofdkleur:
Zwart, wit, grijs, Metallic of Epoxy, Texturen (> 3mm)
Medium:
Houtpaneel
Formaat compositie:
Small (< 0,47 m2)
Beschrijving

Ik kan genieten van de regen, waardeer zijn ritmes en de omhelzing van de frisse lucht als de regenbui voorbij is. De aanblik van de piekerige sporen over het raam in mijn atelier doet mijn hart altijd een beetje sneller kloppen en motiveert me om nieuwe kunst te creëren, om iets te creëren dat ik nog nooit eerder heb gemaakt.


Ik observeerde hoe de regendruppels over het raam in kleine stroompjes samenvloeiden. Het gaf me de inspiratie om een kunstwerk te maken van verschillende stukken, verbonden door een stroompjes als die van regendruppels. Om de 3 schilderijen een bijzondere uitstraling te geven, heb ik op een houten paneel in koperverf aangebracht, onder begeleiding van het ritme van de regendruppels.


De regen is nu gestopt. Maar ik zie de wolken hun borst oppompen met vocht, zoals een operazangeres haar vocale oefeningen doet voor haar volgende show.


Laat het in flinke volumes op mijn raam regenen en inspireer me tot meer kunst zoals deze serie schilderijen, als een symfonie van aaneengesloten stromen regendruppels, geschilderd in koper: een set van 3 schilderijen die gecombineerd kunnen worden tot verschillende variaties. In elke variatie vormt het schilderij een andere link met de andere 2 schilderijen.


Mixed media op canvas, 51cm x 26cm  and  2 x 25cmx25cm incl. frame.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.Elk kunstwerk van mij is een origineel. Of het een klein schilderij voor op de badkamer is, of een groot abstract schilderij voor in de woonkamer.

Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een modern abstract schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.Er is een kunstuitleen voor particulieren en een kunstuitleen voor bedrijven.

Webwinkel - Grote keuze uit moderne abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.

Je kunt je schilderij direct kopen of via een renteloze kunstkoopregeling aanschaffen. Daarnaast kun je de schilderijen huren of huur-sparen waarbij je een spaartegoed opbouwt.

Bekijk alle koop- & huurmogelijkheden