Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Space-time (93x73cm)
Categorie:
Available
Prijs:
945 EUR
Composite:
1 schilderij
Hoofdkleur:
Rood, geel, oranje, Zwart, wit, grijs
Medium:
Canvas op frame
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

... Omdat ik soms het gevoel heb dat de tijd me ontsnapt, terwijl ik zelf nauwelijks lijk te bewegen.

 

In de moderne wetenschap worden ruimte en tijd gecombineerd tot space-time en zijn daarmee één geworden. Zie tijd als een maat voor hoe snel de ruimte een bepaalde afstand beweegt.

 

Alle tijd wordt gemeten door beweging. De tijd van de aarde om één keer om zijn as te draaien is 23,9 uur. De tijd die de aarde nodig heeft om eenmaal om de zon te cirkelen is 364,3 dagen. De tijd die licht nodig heeft om van het Andromedastelsel naar de aarde te reizen is 2.538.000 jaar. Zo bezien bepalen ruimte en afstand de tijd.

 

Volgens Einstein zouden we iets kleiner zijn als de aarde sneller zou bewegen en dan zou de zwaartekracht iets groter zijn. Als we zouden versnellen, zou de massa toenemen, de tijd vertragen en de omvang afnemen. Dus niet zo goed voor onze BMI, maar we zouden wel langer leven ūüėČ

 

Acryl op canvas, 93cm x 73cm x 4cm

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van kleurrijke abstracte kunst, voor thuis of op kantoor.


Kunst inspireert, het verandert een kale omgeving in een prettige ruimte waarin je graag vertoeft of werkt.

Elk kunstwerk van mij is een origineel. Ik maak nooit prints of replica's omdat ze niet te vergelijken zijn met het origineel, zeker niet wat betreft diepte en reflectie van licht. Als je een kunstwerk van mij hebt, ben je altijd de enige -exclusief- die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst mijn mening hebben over je keuze of wil je graag wat advies, maak dan gebruik van het gratis Kunstadvies.

Wil je meer weten over kunst in het algemeen, zonder al te veel -ismen, kijk dan eens bij mijn KunstTips. 


Kunst kopen in Eindhoven of huren via mijn Kunstuitleen Eindhoven?


Mooie kunst kun je bij me kopen of is beschikbaar via mijn kunstuitleen. Er is een kunstuitleen voor particuilieren en een kunstuitleen voor bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden.

Webwinkel - Grote keuze uit beschikbare abstracte schilderijen

Authentieke en originele inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.