Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Physically close (80x60cm)
Categorie:
Available
Prijs:
425 EUR
Composite:
1 schilderij
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Metallic
Medium:
Canvas op frame
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Fysiek dichtbij elkaar zijn maakt de liefdeshormonen vrij (zie het schilderij Oxitocin release).

Onderschat nooit het belang van fysiek dicht bij elkaar zijn en knuffelen en zoenen in een relatie. Hoewel het misschien iets kleins lijkt, zijn deze daden van genegenheid krachtige manieren om verbonden te blijven met elkaar. Zelfs een gewone kus op  de wang heeft impact.

 

Een kus is een heel lieve manier om iemand eraan te herinneren dat je om hem / haar geeft. Zeker als het onverwacht en niet-seksueel is. Dan gaat de kus meer over zorgzaamheid en genegenheid. Hetzelfde geldt natuurlijk voor knuffelen en fysiek dichtbij elkaar zijn in het algemeen.

 

De inspiratie voor dit schilderij kwam op het moment dat ik een ander schilderij aan het maken was voor een bruiloft. Ik wilde deze specifieke inspiratie die ik tijdens het schilderen van dat andere schilderij kreeg op canvas zetten. Dus dat deed ik.

 

Acryl op canvas, 80cm x 60cm x 2cm.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van kleurrijke abstracte kunst, voor thuis of op kantoor.


Kunst inspireert, het verandert een kale omgeving in een prettige ruimte waarin je graag vertoeft of werkt.

Elk kunstwerk van mij is een origineel. Ik maak nooit prints of replica's omdat ze niet te vergelijken zijn met het origineel, zeker niet wat betreft diepte en reflectie van licht. Als je een kunstwerk van mij hebt, ben je altijd de enige -exclusief- die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst mijn mening hebben over je keuze of wil je graag wat advies, maak dan gebruik van het gratis Kunstadvies.

Wil je meer weten over kunst in het algemeen, zonder al te veel -ismen, kijk dan eens bij mijn KunstTips


Kunst kopen in Eindhoven of huren via mijn Kunstuitleen Eindhoven?


Mooie kunst kun je bij me kopen of is beschikbaar via mijn kunstuitleen. Er is een kunstuitleen voor particuilieren en een kunstuitleen voor bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden.

Webwinkel - Grote keuze uit beschikbare abstracte schilderijen

Authentieke en originele inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.