Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Oxytocin release (90x70cm)
Categorie:
Available
Prijs:
795 EUR
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Metallic of Epoxy
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Wanneer je iemand knuffelt of wanneer je je aangetrokken voelt tot een andere persoon, geven je hersenen dopamine af, nemen je serotoninespiegels toe en wordt oxytocine geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat je een golf van positieve emoties voelt.

 

Oxytocine wordt ook wel het knuffelhormoon genoemd en komt vrij wanneer mensen knuffelen, en zich fysiek of verbaal hechten. Oxytocine heeft de kracht om je emotionele reacties en pro-sociaal gedrag te reguleren, waaronder vertrouwen, empathie, staren, positieve herinneringen en positieve communicatie. Oxytocine is een natuurlijk voorkomend hormoon. Het wordt geproduceerd door de hypothalamus - een klein gebied aan de basis van je hersenen. Oxytocine, dopamine en serotonine worden vaak onze "gelukshormonen" genoemd.

 

De inspiratie voor dit schilderij kwam op het moment dat ik een ander schilderij aan het maken was voor een bruiloft. Ik wilde deze specifieke inspiratie die ik tijdens het schilderen van dat andere schilderij kreeg op canvas zetten. Dus dat deed ik.

 

Acryl op canvas, 90cm x 70cm x 2cm.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.Elk kunstwerk van mij is een origineel. Of het een klein schilderij voor op de badkamer is, of een groot abstract schilderij voor in de woonkamer.

Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een modern abstract schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.Er is een kunstuitleen voor particulieren en een kunstuitleen voor bedrijven.

Webwinkel - Grote keuze uit moderne abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.

Je kunt je schilderij direct kopen of via een renteloze kunstkoopregeling aanschaffen. Daarnaast kun je de schilderijen huren of huur-sparen waarbij je een spaartegoed opbouwt.

Bekijk alle koop- & huurmogelijkheden