Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Oxytocin release (90x70cm)
Categorie:
Available
Prijs:
625 EUR
Composite:
1 schilderij
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Metallic
Medium:
Canvas op frame
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Wanneer je iemand knuffelt of wanneer je je aangetrokken voelt tot een andere persoon, geven je hersenen dopamine af, nemen je serotoninespiegels toe en wordt oxytocine geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat je een golf van positieve emoties voelt.


Oxytocine wordt ook wel het knuffelhormoon genoemd en komt vrij wanneer mensen knuffelen, en zich fysiek of verbaal hechten. Oxytocine heeft de kracht om je emotionele reacties en pro-sociaal gedrag te reguleren, waaronder vertrouwen, empathie, staren, positieve herinneringen en positieve communicatie. Oxytocine een natuurlijk voorkomend hormoon. Het wordt geproduceerd door de hypothalamus - een klein gebied aan de basis van je hersenen. Oxytocine, dopamine en serotonine worden vaak onze "gelukshormonen" genoemd.


De inspiratie voor dit schilderij kwam op het moment dat ik een ander schilderij aan het maken was voor een bruiloft. Ik wilde deze specifieke inspiratie die ik tijdens het schilderen van dat andere schilderij kreeg op canvas zetten. Dus dat deed ik.


Acryl op canvas, 90cm x 70cm x 2cm.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van kleurrijke abstracte kunst, voor thuis of op kantoor.


Kunst inspireert, het verandert een kale omgeving in een prettige ruimte waarin je graag vertoeft of werkt.

Elk kunstwerk van mij is een origineel. Ik maak nooit prints of replica's omdat ze niet te vergelijken zijn met het origineel, zeker niet wat betreft diepte en reflectie van licht. Als je een kunstwerk van mij hebt, ben je altijd de enige -exclusief- die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst mijn mening hebben over je keuze of wil je graag wat advies, maak dan gebruik van het gratis Kunstadvies.

Wil je meer weten over kunst in het algemeen, zonder al te veel -ismen, kijk dan eens bij mijn KunstTips


Kunst kopen in Eindhoven of huren via mijn Kunstuitleen Eindhoven?


Mooie kunst kun je bij me kopen of is beschikbaar via mijn kunstuitleen. Er is een kunstuitleen voor particuilieren en een kunstuitleen voor bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden.

Webwinkel - Grote keuze uit beschikbare abstracte schilderijen

Authentieke en originele inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.