Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Ox goads (120x120cm)
Categorie:
Available
Prijs:
1445 EUR
Composite:
1 schilderij
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Paars, roze, Zwart, wit, grijs, Metallic
Medium:
Canvas op frame
Formaat compositie:
Large (> 0,95 m2)
Beschrijving

Geïnspireerd door de prikstok (ox goad) voor ossen, een lange stok met een puntig uiteinde, die gebruikt werd om vee aan te sporen of te leiden, meestal ossen, die een ploeg of een kar trekken.

 

Het is waarschijnlijk de oorsprong van de letter "L", vanwege zijn vorm, in het vroege Semitisch geschrift van rond 1500 v.Chr, later door de Grieken werd overgenomen in hun alfabet.

 

Acryl op canvas, 120cm x120cm x 4cm

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.Elk kunstwerk van mij is een origineel. Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.


Exclusieve schilderijen kopen of huren is beide mogelijk. Er is een kunstuitleen voor particuilieren en een kunstuitleen voor bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden.

Webwinkel - Grote keuze uit beschikbare abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.