Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Outside the box, in the reed (50x40cm)
Categorie:
Available
Prijs:
195 EUR
Composite:
1 schilderij
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Metallic
Medium:
Canvas op frame
Formaat compositie:
Small (< 0,47 m2)
Beschrijving

Een tijdje terug werd me gevraagd of ik een kleurrijk abstract schilderij kon maken om op te hangen in een logeerkamer, waar zowel volwassenen als een kind vaak zouden verblijven. Vond dat een interessante uitdaging, iets schilderen dat zowel voor een kind als voor een volwassene inspirerend zou zijn.

 

Ik ben een abstracte kunstenaar, maar abstracte kunst is meestal; moeilijk te waarderen voor een kind. De meeste kinderen willen iets in een schilderij herkennen om het interessant en leuk te vinden. Zie daar mijn uitdaging; een voor een kind herkenbaar object schilderen dusdanig dat het schilderij ook inspirerend is voor de volwassenen die graag een abstract schilderij wilden.

Voor mijn gevoel ben ik daar met dit schilderij goed uitgekomen. Maar het eindoordeel ligt bij het kind, ….afwachten nu ūüėČ

 

Je vermoedde het waarschijnlijk al, maar leuk om bevestigd te zien: 'Onderzoek wijst uit dat een kind dat in aanraking komt met kunst, een beter vermogen ontwikkelt om creatief te denken, origineel te zijn, ontdekken, innoveren en intellectueel eigendom te creëren - sleutelkenmerken voor individueel succes en sociale welvaart in de eenentwintigste eeuw ”, aldus de International Child Art Foundation.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van kleurrijke abstracte kunst, voor thuis of op kantoor.


Kunst inspireert, het verandert een kale omgeving in een prettige ruimte waarin je graag vertoeft of werkt.

Elk kunstwerk van mij is een origineel. Ik maak nooit prints of replica's omdat ze niet te vergelijken zijn met het origineel, zeker niet wat betreft diepte en reflectie van licht. Als je een kunstwerk van mij hebt, ben je altijd de enige -exclusief- die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst mijn mening hebben over je keuze of wil je graag wat advies, maak dan gebruik van het gratis Kunstadvies.

Wil je meer weten over kunst in het algemeen, zonder al te veel -ismen, kijk dan eens bij mijn KunstTips. 


Kunst kopen in Eindhoven of huren via mijn Kunstuitleen Eindhoven?


Mooie kunst kun je bij me kopen of is beschikbaar via mijn kunstuitleen. Er is een kunstuitleen voor particuilieren en een kunstuitleen voor bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden.

Webwinkel - Grote keuze uit beschikbare abstracte schilderijen

Authentieke en originele inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.