Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Outside the box, in the reed (50x40cm)
Categorie:
Available
Prijs:
245 EUR
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Metallic of Epoxy
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Small (< 0,47 m2)
Beschrijving

Een tijdje terug werd me gevraagd of ik een kleurrijk abstract schilderij kon maken om op te hangen in een logeerkamer, waar zowel volwassenen als een kind vaak zouden verblijven. Vond dat een interessante uitdaging, iets schilderen dat zowel voor een kind als voor een volwassene inspirerend zou zijn.

 

Ik ben een abstracte kunstenaar, maar abstracte kunst is meestal; moeilijk te waarderen voor een kind. De meeste kinderen willen iets in een schilderij herkennen om het interessant en leuk te vinden. Zie daar mijn uitdaging; een voor een kind herkenbaar object schilderen dusdanig dat het schilderij ook inspirerend is voor de volwassenen die graag een abstract schilderij wilden.

Voor mijn gevoel ben ik daar met dit schilderij goed uitgekomen. Maar het eindoordeel ligt bij het kind, ….afwachten nu ūüėČ

 

Je vermoedde het waarschijnlijk al, maar leuk om bevestigd te zien: 'Onderzoek wijst uit dat een kind dat in aanraking komt met kunst, een beter vermogen ontwikkelt om creatief te denken, origineel te zijn, ontdekken, innoveren en intellectueel eigendom te creëren - sleutelkenmerken voor individueel succes en sociale welvaart in de eenentwintigste eeuw ”, aldus de International Child Art Foundation.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.Elk kunstwerk van mij is een origineel. Of het een klein schilderij voor op de badkamer is, of een groot abstract schilderij voor in de woonkamer.

Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een modern abstract schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.Er is een kunstuitleen voor particulieren en een kunstuitleen voor bedrijven.

Webwinkel - Grote keuze uit moderne abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.

Je kunt je schilderij direct kopen of via een renteloze kunstkoopregeling aanschaffen. Daarnaast kun je de schilderijen huren of huur-sparen waarbij je een spaartegoed opbouwt.

Bekijk alle koop- & huurmogelijkheden