Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Metallurgic creations 1 (60x70cm)
Categorie:
Available
Prijs:
495 EUR
Composite:
1 schilderij
Hoofdkleur:
Zwart, wit, grijs, Metallic
Medium:
Houtpaneel
Formaat compositie:
Small (< 0,47 m2)
Beschrijving

Voorheen had ik een fijnmechanische machinefabriek. Ik was ik trots op de prachtige voedselverwerkingsmachines die we maakten. Trots op de mensen in de fabriek die een machine opbouwen uit letterlijk niets. Trots en een beetje jaloers op hun vakmanschap. Aan het eind van mijn werkdag zag mijn bureau er onveranderd uit. Aan het einde van hun werkdag zag je de grote glimmende machines die ze opbouwden steeds dichter bij hun voltooiing komen. Als ik het ze vertelde, glimlachten ze, moeten het waarschijnlijk grappig hebben gevonden dat de directeur hen benijdde.

 

In die tijd had ik nagenoeg geen tijd om te schilderen. Nu, als fulltime professionele kunstenaar, heb ik alle tijd om te schilderen en kan en wil ik ook creëren, letterlijk vanuit niets. Net zoals die mannen en vrouwen uit de fabriek die ik zo benijdde.

 

Als eerbetoon aan deze ambachtslieden uit mijn verleden ben ik begonnen met het maken van een serie schilderijen, geïnspireerd op hun vakmanschap en de materialen die ze hebben verwerkt. Op het moment van schrijven (voorjaar 2021) ben ik nog bezig met deze serie.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van kleurrijke abstracte kunst, voor thuis of op kantoor.


Kunst inspireert, het verandert een kale omgeving in een prettige ruimte waarin je graag vertoeft of werkt.

Elk kunstwerk van mij is een origineel. Ik maak nooit prints of replica's omdat ze niet te vergelijken zijn met het origineel, zeker niet wat betreft diepte en reflectie van licht. Als je een kunstwerk van mij hebt, ben je altijd de enige -exclusief- die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst mijn mening hebben over je keuze of wil je graag wat advies, maak dan gebruik van het gratis Kunstadvies.

Wil je meer weten over kunst in het algemeen, zonder al te veel -ismen, kijk dan eens bij mijn KunstTips


Kunst kopen in Eindhoven of huren via mijn Kunstuitleen Eindhoven?


Mooie kunst kun je bij me kopen of is beschikbaar via mijn kunstuitleen. Er is een kunstuitleen voor particuilieren en een kunstuitleen voor bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden.

Webwinkel - Grote keuze uit beschikbare abstracte schilderijen

Authentieke en originele inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.