Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Letting go (93x73cm)
Categorie:
Available
Prijs:
749 EUR
Composite:
1 schilderij
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Bruin, beige, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas op frame
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

 

 

Letting go

Laat los wat niet meer dient

De natuur laat het groen los en de bladeren vallen van de bomen. Dit is de tijd van loslaten. Een  bekend loslaatritueel is het opschrijven wat je wil loslaten en het briefje verbranden in een ketel. Maar je kunt het briefje ook als een bootje in het water weg laten wegdrijven.

Wandelend door het bos kun je zelfs op een blad schrijven en dit vervolgens gewoon met de andere bladeren op de grond laten wegrotten.

 

Letting go is het xxx schilderij uit de serie Autumn Equinox & Mabon.

Achtergrond bij deze serie:

De zomer van 2021  liep op zijn einde, de herfst-equinox naderde. Al sta je tijdens de herfst equinox, dit jaar op 22 september, op de evenaar dan gaat de zon recht loodrecht over je heen. De zon komt dan precies in het oosten op en gaat precies in het westen onder.

Op de dag van de herfst-equinox wordt Mabon gevierd. Mabon is een herfstfeest, een dankfeest voor de laatste oogst. Met de komst van Mabon breekt een nieuwe periode aan. Een tijd om te ontspannen en uit te rusten van al het werk dat je de afgelopen tijd hebt verricht.

Tijdens Mabon worden ook vaak rituelen uitgevoerd, door heksen en pagans (Pagans believe that nature is sacred and that the natural cycles of birth, growth and death carry profoundly spiritual meanings). Het gaat er bij die rituelen veelal om dat je bewust stilstaat bij de komst van het najaar en dat je de komst van de herfst te viert.

Toen ik las over Mabon, de rituelen, de herfstkleuren en de zelfreflectie en bewustwording die een belangrijke rol spelen in de Mabon, raakte ik enorm geïnspireerd. De gevoelens in combinatie met kleuren en patronen die ik hierbij zie ben ik gaan vormgeven in een serie abstracte schilderijen refererend aan thema’s van de herfst-equinox en Mabon.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.

 

"The painting  looks amazing in every aspect. So happy with this eye catcher, it symbolises many things for us".

 

Elk kunstwerk van mij is een origineel. Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.

 

Vertrouw bij het kiezen van een schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen of mijn mening horen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.

 

Exclusieve schilderijen kopen of huren is beide mogelijk. Er is een kunstuitleen voor particuilieren en een kunstuitleen voor bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden.

Webwinkel - Grote keuze uit beschikbare abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.