Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Good Morning Sunday (160x80cm)
Categorie:
Available
Prijs:
1245 EUR
Composite:
1 schilderij
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Paars, roze, Bruin, beige, Zwart, wit, grijs
Medium:
Canvas op frame
Formaat compositie:
Large (> 0,95 m2)
Beschrijving

Acryl op canvas, 160 x 80 x 4cm.

Het was in de herfst van 2020 dat ik dit schilderij gemaakt heb. Het was in de vroege ochtend van een prachtige najaarsdag met volop zon. Ik had al enkele dagen voorbereidingen getroffen om dit schilderij te gaan maken.  Een schilderij in dit formaat met fluid art techniek is erg moeilijk; in korte tijd moet je ca. 4L verf verwerken en deze vermengen, zonder dat de kleuren vermengen naar een nieuwe kleur, zonder tussentijds drogen.

En, je krijgt maar 1 kans, een 2e poging kan niet.

 

Het schilderij is prachtig gelukt en de kleuren liggen haarscherp naast elkaar zonder ongewenste kleurvermenging. Ik was zeer in mijn nopjes met het resultaat. Daarom heb ik die zonnige zondagmorgen vereeuwigd in de naam van dit schilderij.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.Elk kunstwerk van mij is een origineel. Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.


Exclusieve schilderijen kopen of huren is beide mogelijk. Er is een kunstuitleen voor particuilieren en een kunstuitleen voor bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden.

Webwinkel - Grote keuze uit beschikbare abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.