Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Energetic feelings (60x80cm)
Categorie:
Available
Prijs:
495 EUR
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Zwart, wit, grijs
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Small (< 0,47 m2)
Beschrijving

Acryl op canvas, 60cm x 80cm x 2cm.

 

Ik was druk, druk ,druk de laatste tijd, maar helaas niet met schilderen. Dus toen ik eenmaal terug was in mijn werkplaats (eigenlijk al na een paar dagen), voelde ik een overweldigende drang om te creëren. Ik voelde me energiek, alsof ik het schilderen van de afgelopen dagen moest inhalen. Ik miste mijn dagelijkse schilderen. Dit schilderij was het resultaat en weerspiegelde mijn drang om die dag te schilderen.

 

Mijn vrouw vond het schilderij te druk, maar ik vind het schilderij te gek. Misschien omdat ik de link leg met het gevoel van energieontlading tijdens het schilderen. Misschien omdat ik in elke lijn die ik zie herinner met welke energy die lijn is ontstaan. Mijn vrouw en ik hebben niet altijd dezelfde smaak voor kunst en wisselen dan argumenten over waarom wel of waarom niet, soms bijna als een wedstrijd.

Gelukkig voor mij kwam een ​​kunstverzamelaar een schilderij ophalen, en terwijl ze naar 'Energetisch feelings' keek, zei ze dat ze dat schilderij ook erg mooi vond, zelfs nadat mijn vrouw had herhaald dat ze dat niet vond. De kunstverzamelaar hield vol en gaf me opdracht om een ​​schilderij in dezelfde stijl te maken, afgestemd op haar favoriete kleuren, ik werk nu aan dat schilderij. Hiermee was de wedstrijd voor die dag beslist 😉

 

Alle grappen terzijde, smaak is uiteraard onbetwistbaar. Als je naar een schilderij kijkt en het roept goede gevoelens op, geniet er dan gewoon van. Doet het schilderij dat niet, dan is het bedoeld voor iemand anders. Zie het niet als goed of fout, of als goede of slechte kunst. Kijk naar het volgende schilderij en laat je leiden door je onderbuikgevoel.

Enkel jij zelf bepaald of een kunstwerk voor jou goed is, of niet.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.Elk kunstwerk van mij is een origineel. Of het een klein schilderij voor op de badkamer is, of een groot abstract schilderij voor in de woonkamer.

Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een modern abstract schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.Er is een kunstuitleen voor particulieren en een kunstuitleen voor bedrijven.

Webwinkel - Grote keuze uit moderne abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.

Je kunt je schilderij direct kopen of via een renteloze kunstkoopregeling aanschaffen. Daarnaast kun je de schilderijen huren of huur-sparen waarbij je een spaartegoed opbouwt.

Bekijk alle koop- & huurmogelijkheden