Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Energetic feelings (60x80cm)
Categorie:
Available
Prijs:
395 EUR
Composite:
1 schilderij
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Zwart, wit, grijs
Medium:
Canvas op frame
Formaat compositie:
Small (< 0,47 m2)
Beschrijving

Acryl op canvas, 60cm x 80cm x 2cm.

 

Ik was druk, druk ,druk de laatste tijd, maar helaas niet met schilderen. Dus toen ik eenmaal terug was in mijn werkplaats (eigenlijk al na een paar dagen), voelde ik een overweldigende drang om te creëren. Ik voelde me energiek, alsof ik het schilderen van de afgelopen dagen moest inhalen. Ik miste mijn dagelijkse schilderen. Dit schilderij was het resultaat en weerspiegelde mijn drang om die dag te schilderen.

 

Mijn vrouw vond het schilderij te druk, maar ik vind het schilderij te gek. Misschien omdat ik de link leg met het gevoel van energieontlading tijdens het schilderen. Misschien omdat ik in elke lijn die ik zie herinner met welke energy die lijn is ontstaan. Mijn vrouw en ik hebben niet altijd dezelfde smaak voor kunst en wisselen dan argumenten over waarom wel of waarom niet, soms bijna als een wedstrijd.

Gelukkig voor mij kwam een ​​kunstverzamelaar een schilderij ophalen, en terwijl ze naar 'Energetisch feelings' keek, zei ze dat ze dat schilderij ook erg mooi vond, zelfs nadat mijn vrouw had herhaald dat ze dat niet vond. De kunstverzamelaar hield vol en gaf me opdracht om een ​​schilderij in dezelfde stijl te maken, afgestemd op haar favoriete kleuren, ik werk nu aan dat schilderij. Hiermee was de wedstrijd voor die dag beslist 😉

 

Alle grappen terzijde, smaak is uiteraard onbetwistbaar. Als je naar een schilderij kijkt en het roept goede gevoelens op, geniet er dan gewoon van. Doet het schilderij dat niet, dan is het bedoeld voor iemand anders. Zie het niet als goed of fout, of als goede of slechte kunst. Kijk naar het volgende schilderij en laat je leiden door je onderbuikgevoel.

Enkel jij zelf bepaald of een kunstwerk voor jou goed is, of niet.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van kleurrijke abstracte kunst, voor thuis of op kantoor.


Kunst inspireert, het verandert een kale omgeving in een prettige ruimte waarin je graag vertoeft of werkt.

Elk kunstwerk van mij is een origineel. Ik maak nooit prints of replica's omdat ze niet te vergelijken zijn met het origineel, zeker niet wat betreft diepte en reflectie van licht. Als je een kunstwerk van mij hebt, ben je altijd de enige -exclusief- die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst mijn mening hebben over je keuze of wil je graag wat advies, maak dan gebruik van het gratis Kunstadvies.

Wil je meer weten over kunst in het algemeen, zonder al te veel -ismen, kijk dan eens bij mijn KunstTips


Kunst kopen in Eindhoven of huren via mijn Kunstuitleen Eindhoven?


Mooie kunst kun je bij me kopen of is beschikbaar via mijn kunstuitleen. Er is een kunstuitleen voor particuilieren en een kunstuitleen voor bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden.

Webwinkel - Grote keuze uit beschikbare abstracte schilderijen

Authentieke en originele inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.