Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Crossroads blues (93x73cm)
Categorie:
Available
Prijs:
945 EUR
Composite:
1 schilderij
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas op frame
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Acryl op canvas met intense textuur, 93cm x 73cm x 4cm in houten lijst.

 

"Crossroads Blues" is een bluesnummer geschreven en opgenomen door de Amerikaanse delta-bluesartiest Robert Johnson in 1936. Ik luisterde naar een versie van Cyndy Lauper terwijl ik dit doek schilderde en deopteerde Crossroads als titel.

 

Het verhaal gaat dat Robert Johnson zogenaamd zijn ziel aan de duivel zou hebben verkocht in ruil voor zijn muzikale talenten, hoewel de teksten in Crossroads daar geen specifieke verwijzing naar bevatten. Ik denk "nahhh, nee hij had het niet nodig ūüėČ".

 

Ik vroeg me af of ik een deal met de duivel zou sluiten als hij me in ruil daarvoor absoluut artistiek talent zou schenken. Toen keek ik naar het schilderij en dacht "nahhh, niet nodig ūüėČ".

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van kleurrijke abstracte kunst, voor thuis of op kantoor.


Kunst inspireert, het verandert een kale omgeving in een prettige ruimte waarin je graag vertoeft of werkt.

Elk kunstwerk van mij is een origineel. Ik maak nooit prints of replica's omdat ze niet te vergelijken zijn met het origineel, zeker niet wat betreft diepte en reflectie van licht. Als je een kunstwerk van mij hebt, ben je altijd de enige -exclusief- die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst mijn mening hebben over je keuze of wil je graag wat advies, maak dan gebruik van het gratis Kunstadvies.

Wil je meer weten over kunst in het algemeen, zonder al te veel -ismen, kijk dan eens bij mijn KunstTips. 


Kunst kopen in Eindhoven of huren via mijn Kunstuitleen Eindhoven?


Mooie kunst kun je bij me kopen of is beschikbaar via mijn kunstuitleen. Er is een kunstuitleen voor particuilieren en een kunstuitleen voor bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden.

Webwinkel - Grote keuze uit beschikbare abstracte schilderijen

Authentieke en originele inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.