Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Cooking is like painting (80x60cm)
Categorie:
Available
Prijs:
395 EUR
Composite:
1 schilderij
Hoofdkleur:
Rood, geel, oranje, Zwart, wit, grijs, Metallic
Medium:
Canvas op frame
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Dit is het eerste schilderij uit de serie "good food cooking": Cooking is like painting.

 

Uit een citaat van Wolfgang Puck, die zei: Cooking is like painting or writing a song. Just as there are only so many notes or colours, there are only so many flavours. It’s how you combine them that sets you apart.

 

De bron voor mijn inspiratie voor deze serie schilderijen:

In april 2021 hebben we een echtpaar bezocht dat onlangs naar onze buurt was verhuisd. Ze hebben een heerlijke maaltijd in Indonesische stijl voor ons klaargemaakt. Veel verschillende gerechten, zoals gebruikelijk bij Indonesisch eten, met heerlijke geur en groenten met levendige kleuren.

 

We zaten aan een tafel in hun gloednieuwe moderne keuken. De kasten van de keuken waren in stijlvol antracietgrijs. Ze waren hun keuken nog aan het afwerken met enkele gouden accessoires, die goed matchen met het donkere antracietgrijs.

 

Toen we thuiskwamen (net op tijd voor de Covid-avondklok) was ik erg zeer geïnspireerd door de kleuren van het eten en de antracietgrijze keukeninrichting, en hoe goed deze kleuren combineerden. De volgende ochtend, voor het ontbijt, begon ik te werken aan een serie schilderijen van in totaal 7 schilderijen, geïnspireerd door het heerlijke eten en de kleuren van dat eten in de keuken.

 

Ik lees graag inspirerende citaten om me in de juiste mindset voor schilderen te krijgen. Delen van citaten over koken heb ik gebruikt voor de naam van de schilderijen in deze serie. 

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van kleurrijke abstracte kunst, voor thuis of op kantoor.


Kunst inspireert, het verandert een kale omgeving in een prettige ruimte waarin je graag vertoeft of werkt.

Elk kunstwerk van mij is een origineel. Ik maak nooit prints of replica's omdat ze niet te vergelijken zijn met het origineel, zeker niet wat betreft diepte en reflectie van licht. Als je een kunstwerk van mij hebt, ben je altijd de enige -exclusief- die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst mijn mening hebben over je keuze of wil je graag wat advies, maak dan gebruik van het gratis Kunstadvies.

Wil je meer weten over kunst in het algemeen, zonder al te veel -ismen, kijk dan eens bij mijn KunstTips


Kunst kopen in Eindhoven of huren via mijn Kunstuitleen Eindhoven?


Mooie kunst kun je bij me kopen of is beschikbaar via mijn kunstuitleen. Er is een kunstuitleen voor particuilieren en een kunstuitleen voor bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden.

Webwinkel - Grote keuze uit beschikbare abstracte schilderijen

Authentieke en originele inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.