Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Child's play and adult joy (60x60cm incl frame)
Categorie:
Available
Prijs:
495 EUR
Composite:
1 schilderij
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Zwart, wit, grijs
Medium:
Houtpaneel
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Dit is het viijfde schilderij uit de serie "good food cooking": Child's play and adult joy.

 

Uit een citaat van Craig Claiborne, die zei:  Cooking is at once child’s play and adult joy.

 

De bron voor mijn inspiratie voor deze serie schilderijen:

Onze nieuwe buren hadden heerlijke Indonesische gerechten voor ons bereid in hun nieuwe keuken. De keuken was in stijlvol antraciet grijs met enkele goud-accenten aan de muur. Het eten was niet alleen lekker, maar had ook levendige kleuren en prachtige structuren.

 

Toen we thuiskwamen (net op tijd voor de Covid-avondklok) was ik zeer geïnspireerd door de structuren en kleuren van het eten tegen de antracietgrijze achtergrond van de keuken. De volgende ochtend, voor het ontbijt, begon ik te werken aan een serie van -uiteindelijk- 7 schilderijen, geïnspireerd de kleuren en structuur van heerlijke eten.

 

Ik lees graag inspirerende citaten om in de juiste mindset voor schilderen te komen. Voor deze serie heb ik citaten van bekenden over koken gebruikt.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.Elk kunstwerk van mij is een origineel. Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.


Exclusieve schilderijen kopen of huren is beide mogelijk. Er is een kunstuitleen voor particuilieren en een kunstuitleen voor bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden.

Webwinkel - Grote keuze uit beschikbare abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.