Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Autumn equinox (73x93cm)
Categorie:
Available
Prijs:
1045 EUR
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Bruin, beige, Zwart, wit, grijs
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Autumn Equinox is het tweede schilderij uit de serie Autumn Equinox & Mabon.

 

De herfst-equinox kondigt het najaar aan (equinox is Latijn voor ‘gelijke nacht’).

De zon staat precies loodrecht boven de evenaar. Deze dag wordt herfstequinox genoemd en valt in 2021 op 22 september, om precies te zijn om 21.20 uur Nederlandse tijd.

In de astronomie is de zomer officieel ten einde. Het najaar zal duren tot de winterzonnewende op 21 december. Daarna volgt de lente-equinox, die op haar buurt weer wordt gevolgd door de zomerzonnewende.

 

Vanaf nu zie ik langzaam de natuur verkleuren naar die prachtige herfstkleuren. Een strak blauwe lucht, met gouden zon en van kleur-veranderende natuur vormde de inspiratie voor dit schilderij.

Acryl op canvas, 73cm x 93cm x 4cm  (incl houten frame).

 

Achtergrond bij deze serie:

De zomer van 2021 liep op zijn einde, de herfst-equinox naderde. Op de herfst-equinox komt de zon precies in het oosten op en gaat precies in het westen onder.
Mabon wordt gevierd op de dag van de herfst-equinox, dit jaar op 22 september. Mabon, de rituelen, de herfstkleuren, de zelfreflectie en bewustwording die een belangrijke rol spelen in Mabon, gaven me een enorme inspiratie. Te veel inspiratie voor één schilderij, dus het werd een hele serie schilderijen.

 

Mijn gevoelens in combinatie met kleuren en patronen die passen bij Mabon en de herfst, heb ik gebruikt in een serie abstracte schilderijen, elk schilderij met zijn eigen inspiratie, maar allemaal gerelateerd aan deze tijd van het jaar.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.Elk kunstwerk van mij is een origineel. Of het een klein schilderij voor op de badkamer is, of een groot abstract schilderij voor in de woonkamer.

Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een modern abstract schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.Er is een kunstuitleen voor particulieren en een kunstuitleen voor bedrijven.

Webwinkel - Grote keuze uit moderne abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.

Je kunt je schilderij direct kopen of via een renteloze kunstkoopregeling aanschaffen. Daarnaast kun je de schilderijen huren of huur-sparen waarbij je een spaartegoed opbouwt.

Bekijk alle koop- & huurmogelijkheden