Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Autumn equinox (73x93cm)
Categorie:
Available
Prijs:
849 EUR
Composite:
1 schilderij
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Bruin, beige, Zwart, wit, grijs
Medium:
Canvas op frame
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Autumn Equinox is het tweede schilderij uit de serie Autumn Equinox & Mabon.

 

De herfst-equinox kondigt het najaar aan (equinox is Latijn voor ‘gelijke nacht’).

De zon staat precies loodrecht boven de evenaar. Deze dag wordt herfstequinox genoemd en valt in 2021 op 22 september, om precies te zijn om 21.20 uur Nederlandse tijd.

In de astronomie is de zomer officieel ten einde. Het najaar zal duren tot de winterzonnewende op 21 december. Daarna volgt de lente-equinox, die op haar buurt weer wordt gevolgd door de zomerzonnewende.

 

Vanaf nu zie ik langzaam de natuur verkleuren naar die prachtige herfstkleuren. Een strak blauwe lucht, met gouden zon en van kleur-veranderende natuur vormde de inspiratie voor dit schilderij.

Acryl op canvas, 73cm x 93cm x 4cm  (incl houten frame).

 

Achtergrond bij deze serie:

De zomer van 2021 liep op zijn einde, de herfst-equinox naderde. Op de herfst-equinox komt de zon precies in het oosten op en gaat precies in het westen onder.
Mabon wordt gevierd op de dag van de herfst-equinox, dit jaar op 22 september. Mabon, de rituelen, de herfstkleuren, de zelfreflectie en bewustwording die een belangrijke rol spelen in Mabon, gaven me een enorme inspiratie. Te veel inspiratie voor één schilderij, dus het werd een hele serie schilderijen.

 

Mijn gevoelens in combinatie met kleuren en patronen die passen bij Mabon en de herfst, heb ik gebruikt in een serie abstracte schilderijen, elk schilderij met zijn eigen inspiratie, maar allemaal gerelateerd aan deze tijd van het jaar.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.

 

"The painting  looks amazing in every aspect. So happy with this eye catcher, it symbolises many things for us".

 

Elk kunstwerk van mij is een origineel. Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.

 

Vertrouw bij het kiezen van een schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen of mijn mening horen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.

 

Exclusieve schilderijen kopen of huren is beide mogelijk. Er is een kunstuitleen voor particuilieren en een kunstuitleen voor bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden.

Webwinkel - Grote keuze uit beschikbare abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.