Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
An abstract relation to infinity (73x93cm)
Categorie:
Available
Prijs:
945 EUR
Composite:
1 schilderij
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Bruin, beige, Zwart, wit, grijs
Medium:
Canvas op frame
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Een abstracte relatie tot het oneindige.

 

Mandala als kunstvorm is ontstaan in de eerste eeuw voor Christus in de boeddhistische kunst die in India werd geproduceerd. Tegenwoordig zie je een mandala vaak als een diagram, grafiek of geometrisch patroon dat de kosmos symbolisch vertegenwoordigt. Als een microkosmos in de oneindigheid van het universum.  In zijn oorsprong moest een mandala heelheid en een model voor de structuur van het leven zelf vertegenwoordigen. Als een geometrisch diagram dat de relatie met het oneindige en de alledaagse wereld laat zien.

 

Een mandala is een vaak symetrische configuratie van lijnen en symbolen. In verschillende religies en geloofsovertuigingen worden mandala’s gebruikt als hulpmiddel voor spirituele begeleiding. Om de aandacht te kunnen focussen, als hulpmiddel bij meditatie en trance-inductie. In oosterse religies zoals het jaïnisme, shintoïsme en hindoeïsme, alsook in de boeddhistische leer, wordt het gebruikt om goden te voorstellen. En specifiek in het shintoïsme het paradijs of kami, de werkelijke heiligdommen.

 

Mijn mandala via dit schilderij geeft mijn abstracte relatie tot het oneindige weer.

 

Acryl op canvas, 73cm x 93cm x 4cm.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van kleurrijke abstracte kunst, voor thuis of op kantoor.


Kunst inspireert, het verandert een kale omgeving in een prettige ruimte waarin je graag vertoeft of werkt.

Elk kunstwerk van mij is een origineel. Ik maak nooit prints of replica's omdat ze niet te vergelijken zijn met het origineel, zeker niet wat betreft diepte en reflectie van licht. Als je een kunstwerk van mij hebt, ben je altijd de enige -exclusief- die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst mijn mening hebben over je keuze of wil je graag wat advies, maak dan gebruik van het gratis Kunstadvies.

Wil je meer weten over kunst in het algemeen, zonder al te veel -ismen, kijk dan eens bij mijn KunstTips


Kunst kopen in Eindhoven of huren via mijn Kunstuitleen Eindhoven?


Mooie kunst kun je bij me kopen of is beschikbaar via mijn kunstuitleen. Er is een kunstuitleen voor particuilieren en een kunstuitleen voor bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden.

Webwinkel - Grote keuze uit beschikbare abstracte schilderijen

Authentieke en originele inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.