Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
An abstract relation to infinity (73x93cm)
Categorie:
Available
Prijs:
1045 EUR
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Bruin, beige, Zwart, wit, grijs
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Een abstracte relatie tot het oneindige.

 

Mandala als kunstvorm is ontstaan in de eerste eeuw voor Christus in de boeddhistische kunst die in India werd geproduceerd. Tegenwoordig zie je een mandala vaak als een diagram, grafiek of geometrisch patroon dat de kosmos symbolisch vertegenwoordigt. Als een microkosmos in de oneindigheid van het universum.  In zijn oorsprong moest een mandala heelheid en een model voor de structuur van het leven zelf vertegenwoordigen. Als een geometrisch diagram dat de relatie met het oneindige en de alledaagse wereld laat zien.

 

Een mandala is een vaak symmetrische configuratie van lijnen en symbolen. In verschillende religies en geloofsovertuigingen worden mandala’s gebruikt als hulpmiddel voor spirituele begeleiding. Om de aandacht te kunnen focussen, als hulpmiddel bij meditatie en trance-inductie. In oosterse religies zoals het jaïnisme, shintoïsme en hindoeïsme, alsook in de boeddhistische leer, wordt het gebruikt om goden te voorstellen. En specifiek in het shintoïsme het paradijs of kami, de werkelijke heiligdommen.

 

Mijn mandala via dit schilderij geeft mijn abstracte relatie tot het oneindige weer.

 

Acryl op canvas, 73cm x 93cm x 4cm.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van inspirerende kleurrijke abstracte kunst, thuis of op kantoor.Elk kunstwerk van mij is een origineel. Of het een klein schilderij voor op de badkamer is, of een groot abstract schilderij voor in de woonkamer.

Heb je een kunstwerk van mij, dan ben je gegarandeerd -exclusief- de enige die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een modern abstract schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst afstemmen, dan geef ik je graag mijn mening en advies.Er is een kunstuitleen voor particulieren en een kunstuitleen voor bedrijven.

Webwinkel - Grote keuze uit moderne abstracte schilderijen

Authentieke en Originele Inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.

John DutchArt is lid van JaKunst en is gouden lid van de Nederlandse Associatie voor Beeldende Kunstenaars.

Je kunt je schilderij direct kopen of via een renteloze kunstkoopregeling aanschaffen. Daarnaast kun je de schilderijen huren of huur-sparen waarbij je een spaartegoed opbouwt.

Bekijk alle koop- & huurmogelijkheden