Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
A mermaid's tail (53x43cm incl frame)
Categorie:
Available
Prijs:
235 EUR
Composite:
1 schilderij
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Paars, roze
Medium:
Canvas op frame
Formaat compositie:
Small (< 0,47 m2)
Beschrijving

Acryl op canvas, 50cm x 43cm.

 

Terwijl ik de structuur van schubben schilderde, kreeg ik een flashback van hoe mijn nichtjes -toen ze nog jong waren- gefascineerd waren door deze magische fantasiewezens van de zee; zeemeerminnen. Het schilderij deed me denken aan de schubben van een zeemeerminstaart en hoe mijn nichtjes wilden dat ze konden zwemmen met een zeemeerminstaart.

 

Wil je de meer over de staarten van zeemeermin ontdekken, kijk dan eens naar 'A Mermaid's Tale', een film uit 2016 met zeemeerminnen genaamd Coral, Moroven en Thaleia.

 

PS. Het wordt aanbevolen om niet met zeemeerminstaarten en -vinnen in open water te zwemmen, omdat stromingen en deining onvoorspelbaar zijn. Sommige openbare zwembaden in Australië hebben om veiligheidsredenen het gebruik van zeemeerminstaarten en -vinnen verboden.

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Geniet van kleurrijke abstracte kunst, voor thuis of op kantoor.


Kunst inspireert, het verandert een kale omgeving in een prettige ruimte waarin je graag vertoeft of werkt.

Elk kunstwerk van mij is een origineel. Ik maak nooit prints of replica's omdat ze niet te vergelijken zijn met het origineel, zeker niet wat betreft diepte en reflectie van licht. Als je een kunstwerk van mij hebt, ben je altijd de enige -exclusief- die dit handgeschilderde schilderij heeft.


Vertrouw bij het kiezen van een schilderij op je onderbuikgevoel. Wil je eerst mijn mening hebben over je keuze of wil je graag wat advies, maak dan gebruik van het gratis Kunstadvies.

Wil je meer weten over kunst in het algemeen, zonder al te veel -ismen, kijk dan eens bij mijn KunstTips


Kunst kopen in Eindhoven of huren via mijn Kunstuitleen Eindhoven?


Mooie kunst kun je bij me kopen of is beschikbaar via mijn kunstuitleen. Er is een kunstuitleen voor particuilieren en een kunstuitleen voor bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden.

Webwinkel - Grote keuze uit beschikbare abstracte schilderijen

Authentieke en originele inspirerende Abstracte Kunst, altijd met Echtheidscertificaat

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.