Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)

Nieuws

Informatie over Exposities, Publiciteit, Activiteiten en Winacties


In December is het boekje “mijn kijk op kunst” uitgebracht. In deze onderhoudend en visueel aantrekkelijke must have tonen 35 kunstenaars hun werk en delen zij hun motivatie, denken en doen.

Doordat alle 35 kunstenaars 1 tot 3 kunstwerken tonen en hun kijk toevoegen, wordt een interessante inkijk gegeven op hoe de kunstenaar zelf kunst ziet. John DutchArt toont 3 kunstwerken en geeft ook zijn Kijk op kunst.

Het boekje is te koop voor € 9,95 te koop. Iedereen die voor 15 februari 2022 echter een kunstwerk van John DutchArt aanschaft kan het boekje er gratis bij krijgen door code KijkOpKunst te vermelden bij de order.


Als je meer wilt weten over mijn kijk op kunst, bijvoorbeeld hoe ik als kunstenaar mijn inspiratie voor kunst krijg, lees dan verder op de pagina "Wat inspireert een kunstenaar".

2020

2021

Brochure van John DutchArt.​​​​​​​

6 & 7 November - Expositie Nationale Kunstdagen

1 December - Presentatie "Mijn kijk op kunst"

Bezoekers op mijn stand Nat Kunstdagen 2021

De elfde editie van de Nationale Kunstdagen vond plaats 6 & 7 november 2021.

 

Nationale Kunstdagen - Genieten van een gezellig dagje uit!

 

Zaterdag 6 en zondag 7 november 2021 vonden de Nationale Kunstdagen plaats in Next Level/ Evenementenhal Gorinchem.

Samen met zo'n 200 andere kunstenaars exposeerde ik, tijdens deze kunstbeurs met een informele sfeer, enkele van mijn recente kunstwerken.

1 October - Opening Permanente Expositie bij Pure Sit Zitmeubelen

Een selectie van de inspirerende kunstwerken van John DutchArt is nu ook te zien in woonkameropstelling in de toonzaal van Pure Sit Zitmeubelen te Venlo.

Permanente tentoonstelling bij PureSit
Pure Sit Zitmeubelen in Venlo
PureSit Zitmeubelen - Venlo

Pure Sit Zitmeubelen is gespecialiseerd in sfeervolle hoekbankopstellingen.  In de stijlvol ingerichte toonzaal zijn ca. 30 moderne, luxe woonkamerinrichtingen te zien.  In combinatie met een ruim assortiment aan woonaccessoires en de moderne abstracte schilderijen van John DutchArt.

 

De toonzaal van Pure Sit Zitmeubelen en John DutchArt is te bezoeken op

Kloosterstraat 21,  5921 HA  Venlo

Telefoon:  077 785 7354

Stand van John DutchArt tijdens nationale kunstdagen 2021

6-14 November - World Art Week

John DutchArt neemt deel aan World Art Week 2021.


Gedurende een week besteden kunstmusea, galerieën en individuele kunstenaars over de hele wereld extra aandacht aan hedendaagse kunst, toegepaste kunst, design en oude meesters.
Veel musea bieden gedurende deze week extra activiteiten. En je bent -op afspraak- van harte welkom in mijn atelier en galerie in Eindhoven, met deze week aantrekkelijke aanbiedingen.

Bezoek website Pure Sit Venlo