Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)

Nieuws

Informatie over Exposities, Publiciteit, Activiteiten en Winacties


In December komt het boekje “mijn kijk op kunst” uit. In deze onderhoudend en visueel aantrekkelijke must have tonen 35 kunstenaars hun werk en delen zij hun motivatie, denken en doen.

Doordat alle 35 kunstenaars 1 tot 3 kunstwerken tonen en hun kijk toevoegen, wordt een interessante inkijk gegeven op hoe de kunstenaar zelf kunst ziet. John DutchArt toont 3 kunstwerken en geeft ook zijn Kijk op kunst.

Het boekje is in de voorverkoop voor € 9,95 te koop. Iedereen die in 2021 echter een kunstwerk van John DutchArt aanschaft kan het boekje er gratis bij krijgen door code KijkOpKunst te vermelden.

 

Als je meer wilt weten over mijn kijk op kunst, bijvorbeeld hoe ik als kunstenaar mijn inspiratie voor kunst krijg, lees dan verder op de pagina "Wat inspireert een kunstenaar".

2020

2021

Eerste brochure van John DutchArt.​​​​​​​

6 & 7 November - Expositie Nationale Kunstdagen

1 December - Presentatie "Mijn kijk op kunst"

De elfde editie van de Nationale Kunstdagen vindt plaats op zaterdag 6 en zondag 7 november 2021.

 

Nationale Kunstdagen - Geniet van een gezellig dagje uit!

 

Zaterdag 6 en zondag 7 november 2021 vinden de Nationale Kunstdagen plaats in Next Level/ Evenementenhal Gorinchem.

Samen met zo'n 200 andere kunstenaars exposeer ik, tijdens deze kunstbeurs met een informele sfeer, enkele van mijn recente kunstwerken.

Next Level – Evenementenhal Gorinchem

Franklinweg 2

4207 HZ Gorinchem

Zaterdag 6 november, 11:00 tot 17:30 uur

Zondag 7 november, 11.00 tot 17.30 uur