Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)

Ontvang gratis gepersonaliseerd Kunstadvies

Vindt jouw eigen Statement Art en doe inspiratie op in de online Kunstgalerie met reeds verkochte kunstwerken.


Of kijk in de Webshop met beschikbare schilderijen voor meer ideeën.


Wil je graag persoonlijk kunstadvies?  Neem dan contact op voor een telefonisch kunstadvies of bezoek mijn kunstatelier te Eindhoven of gallerie in Venlo.  Ik geef je graag mijn gratis kunstadvies.

Woon je in of nabij Eindhoven, dan kan ik ook bij je langs komen met een selectie van schilderijen van jouw voorkeur. Je kunt dan van meerdere schilderijen bekijken hoe je ze vindt hangen in je huis of kantoor.

Neem vrijblijvend contact op

Naam  
Email  
Bericht  

Vragen over hedendaagse kunst of het gratis Kunstadvies? Ik hoor ze graag van je en geef je graag gratis mijn mening gebaseerd op mijn inzichten en ervaring als kunstenaar. 


Waarom nog uitstellen?

Het kunstadvies is gratis en is zonder enig verplichting. Het kost je enkel je tijd, en je wordt er altijd wijzer van. 

Ben je nog redelijk onbekend met kunst of met abstracte kunst in het algemeen? Heb je eigenlijk nog geen goed beeld bij de verschillende kunststromen, en de plaats van abstracte kunst hierin? Kijk dan eens bij mijn KunstTip Wat is Abstracte Kunst? Hier heb ik beknopt beschreven welke stromingen er zijn in de kunst, zoals abstract en realistisch, maar ook wat een stilleven is of wat impressionisme of expressionisme is.

 

Geen zorgen het is niet voor de die hard kunstacademicus geschreven, het leest makkelijk weg en heeft ook wat foto's ter verduidelijking.

Voordat je jouw gratis kunstadvies inwint, eerst wat meer weten over kunst of de kunstenaar?

Misschien kan ik je in contact brengen met een kunstenaar uit Eindhoven of omgeving die misschien het soort kunst maakt dat dichter ligt bij wat je zoekt. 

Wil je eerst meer weten over John Dutchart, en hoe ik schilder? Kijk dan verder op de pagina kunstschilder John DutchArt. Daar kun je wat meer lezen over mij persoonlijk en hoe en waarom ik beroepskunstenaar ben geworden. 

Ben je benieuwd hoe ik aan de inspiratie kom voor mijn schilderijen?  Lees dan eens mijn artikel "wat inspireert een kunstenaar" met voorbeelden hierover.

 

Je kunt me ook bellen op +31 6 53585395 of stel me jouw specifieke vraag over Kunstadvies, over mij of een andere Nederlandse kunstenaar via het contactformulier.

Kunst is enorm breed en enorm uitgebreid. Zowel kunst voor thuis als kunst voor kantoor. Alleen al voor kunst aan de muur kun je bijvoorbeeld al kiezen uit, schetsen, tekeningen, schilderingen in waterverf, inkt, acrylver, olieverf en mengvormen hiervan.  Ook zijn er kunstwerken voor aan de muur waarin voorwerpen als hout, kranten, metaalwaren tot kledingstukken aan toe zijn verwerkt.

 

Ik houd me hoofdzakelijk bezig met abstract schilderen met Acryl, op canvas en houten paneel. Hierover kan ik je natuurlijk het beste mijn kunstadvies geven.  Soms neem ik ook fysieke voorwerpen in mijn kunstwerken op, soms subtiel op de achtergrond, soms heel nadrukkelijk op de voorgrond. 

Kunstschilder Eindhoven
Abstracte kunst van John Dutchart
wat is abstracte kunst
Blogs over inspirerende abstracte kunst

Hoe en wat ik schilder is meestal afhankelijk van wat mij heeft geïnspireerd voor dat kunstwerk. 

Wat de inspiratie was vermeld ik overigens altijd in de omschrijving bij het schilderij.

De kunsttips worden regelmatig bijgewerkt en verder uitgebreid. Je kunt je registreren zodat je automatisch een melding krijgt als er een nieuw kunsttip is over Inspirerende Abstractre Kunst of als ik een artikel plaats over een leuk kunst-weetje.

Als je meer wilt weten over een specifiek onderwerp uit de kunstwereld, laat het me weten. Bij voldoende interesse vind ik het leuk hier een artikel over te schrijven. 

Heb je een vraag  over andere Nederlandse Kunstenaars, of  Kunstenaars uit Eindhoven in het bijzonder, omdat je in mijn kunst niet vindt wat je zoekt, laat het me gerust weten.

Zoveel mooie Kunst om uit te kiezen.

Het kunstadvies is gratis voor zowel bedrijven als particulieren. Het is volledig vrijblijvend en verplicht je tot niets. Het kost je enkel jouw tijd, en je steekt er altijd wat van op.

Kom je er niet uit en kun je wel wat kunstadvies gebruiken?

Vergelijk stijlen en afmetingen, ontdek wat bij jou past
Vergelijk schilderijen en voel wat je mooi vindt

Krijg gratis antwoord op jouw vragen als:


Afmetingen passend bij kamer of kantoor?

Welke kleur of kleurcombinaties?

Welke stijl of thematiek het mooiste past?

Opvallende Stoere Statement Art, of liever iets dat meer bescheiden overkomt?

Wat zijn de mogelijkheden van een Kunstwerk in opdracht?

Kunstadvies bij jou thuis in regio Eindhoven

Uiteraard is mijn kunstadvies gratis en zonder enige aankoopverplichting voor je. Laat je adviseren, kijk waarvan je hart sneller gaat slaan en beslis dan pas of je een schilderij wilt of niet.

Kunstadvies bij jou thuis of op kantoor

Kijk welke stijlvormen en kleuren jij mooi vindt.

Laat formaat, structuur en compositie op je inwerken en kijk wat voor jou goed voelt.