Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Al mijn schilderijen zijn authentiek en worden afgeleverd met een Certificate of Authenticity.  Ik maak nooit prints of replica's van mijn werken omdat deze niet uitstralen wat het origineel doet.   Heb je een kunstwerk van mij, ben je altijd de enige -exclusief- die dit kunstwerk heeft.

Grote Schilderijen

Tabularis in acrylic (120x120cm)
Categorie:
Sold
Composite:
1 schilderij
Hoofdkleur:
Rood, geel, oranje, Paars, roze, Zwart, wit, grijs, Metallic, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas op frame
Formaat compositie:
Large (> 0,95 m2)
Beschrijving

Acryl op canvas, 120cm x 120cm x 4cm.

 

Schilderij geïnspireerd door de Astilboides tabularis. Deze plant komt oorspronkelijk uit Noord-China, Mantsjoerije en Noord-Korea, waar hij groeit in vochtige bossen en nabij meren en beekjes. Hij heeft zeer grote geschulpte groene bladeren die wel 80 cm breed kunnen worden en zich ontwikkelen op lange stelen die tot 90 cm vanuit de grond oprijzen. Je zou hem bijna als echte paraplu kunnen gebruiken, omdat de grote bladeren bijna perfect rond zijn, zoals bij een paraplu. Tabularis is Latijn voor tafel en beschrijft mooi de vorm van het blad.

 

Normaal zitten bladeren via een bladsteel aan een tak of stam vast, maar de stengel van deze plant komt rechtstreeks uit de wortelstokken in de grond. Bijzonder is de plek waar de stengel aan het blad vastzit. Meestal staat de stengel aan de rand van het blad, maar deze plant heeft de stengel in het midden van het blad. Door deze vorm lijkt de plant inderdaad op een bijzettafel of parasol.