Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Al mijn schilderijen zijn authentiek en worden afgeleverd met een Certificate of Authenticity.  Ik maak nooit prints of replica's van mijn werken omdat deze niet uitstralen wat het origineel doet.   Heb je een kunstwerk van mij, ben je altijd de enige -exclusief- die dit kunstwerk heeft.

Grote Schilderijen

Forms out of colour (100x100cm)
Categorie:
Available, Sold
Composite:
1 schilderij
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Zwart, wit, grijs
Medium:
Canvas op frame
Formaat compositie:
Large (> 0,95 m2)
Beschrijving

Acryl op canvas, 100cm x 100cm x 4cm.

 

In januari 2021 kreeg ik een uitnodiging om mee te doen aan een wedstrijd om te schilderen met als thema “Niet-representatieve abstracte kunst”.

Heel interessant, een leuke uitdaging.

 

Niet-representatieve kunst begint niet met een "ding" of een onderwerp. In plaats daarvan is het "niets" dan wat de kunstenaar het bedoeld heeft te zijn en hoe de toeschouwer het interpreteert.

 

Het mooie van niet-representatieve abstracte kunst is dat het aan jou zelf is om er betekenis aan te geven met jouw eigen interpretatie.

 

In plaats van mijn inspiratie voor dit schilderij hier met je te delen, laat ik het deze keer aan jou zelf over om er betekenis aan te geven, met jouw eigen interpretatie.

 

Enjoy it, L O V E it.