Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Al mijn schilderijen zijn authentiek en worden afgeleverd met een Certificate of Authenticity.  Ik maak nooit prints of replica's van mijn werken omdat deze niet uitstralen wat het origineel doet.   Heb je een kunstwerk van mij, ben je altijd de enige -exclusief- die dit kunstwerk heeft.

Grote Schilderijen

Energetic bodies (4 x60x80cm)
Categorie:
Sold
Composite:
4 of meer schilderijen / set
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Paars, roze, Bruin, beige, Metallic
Medium:
Canvas op frame
Formaat compositie:
Extra Large (> 1,49 m2)
Beschrijving

Na het creëren van “Energetic Energy” was ik erg gemotiveerd om een vervolg te maken; een serie van 4 schilderijen genaamd Energetic bodies.

 

Veel mensen die actief zijn in spiritualiteit (ik persoonlijk niet) en zien ons lichaam als 4 delen die elk een deel van ons wezen vertegenwoordigen. Deze vier lichamen worden het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam genoemd. Ik zag deze visie in veel culturen en besloot de schilderijen te vernoemen naar deze vier energetische spirituele lichamen. Misschien inspireert het om wat meer over dit onderwerp te lezen.

 

Als dat niet het geval is, vergeet dan de spirituele link en laat je gewoon inspireren door de linkjes via de kleine details in de schilderijen en geniet van de levendige kleuren.