Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)

Indien je in de webwinkel niet kunt vinden wat je zoekt kijk dan eens in de galerie voor inspiratie.

Graag schilder ik in opdracht een schilderij in jouw voorkeurskleuren, maatvoering en stijl, passend bij jouw thuis of kantoor.

Al mijn schilderijen zijn authentiek en worden afgeleverd met een Certificate of Authenticity.  Ik maak nooit prints of replica's van mijn werken omdat deze niet uitstralen wat het origineel doet.   Heb je een kunstwerk van mij, ben je altijd de enige -exclusief- die dit kunstwerk heeft.

Grote Schilderijen

Affectionate touch (100x100cm)
Categorie:
Sold
Composite:
1 schilderij
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Metallic
Medium:
Canvas op frame
Formaat compositie:
Large (> 0,95 m2)
Beschrijving

Een liefdevolle aanraking (affectionate touch) is een speciaal soort aanraking; een die vriendschap, warmte en intimiteit weerspiegelt. Dit soort aanraking wordt voornamelijk gebruikt om genegenheid te tonen, in plaats van troost te geven, of waardering te tonen of iemand te feliciteren.

 

Een liefdevolle aanraking, zoals knuffelen, handen vasthouden, kussen of knuffelen, is een manier om genegenheid, liefde en steun uit te drukken in een intieme relatie. Het bevordert intimiteit, versterkt het positieve affect en signaleert een verlangen naar nabijheid.

 

Acryl op canvas, 100cm x 100cm x 4cm