Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Soldier Boy (40x50cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Paars, roze, Zwart, wit, grijs
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Small (< 0,47 m2)
Beschrijving

Bevin is een Keltische jongensnaam en betekent "Jonge soldaat"

 

Volgens de numerologische waarde 7 (afgeleid van zijn naam) is Bevin analytisch, begripvol, deskundig, leergierig, onafhankelijk, onverschrokken, onderzoekend, bewijsgericht en praktisch.

 

De naam Bevin weerspiegelt het verlangen en de drang om de waarheid te zoeken in alles om ons heen. Maar als Bevin de feiten tegenkomt, vindt hij het moeilijk om ze te accepteren. Daarom zie je Bevin vaak zijn best doen om zijn innerlijke angst en zwakte te verbergen. Soms kan Bevin erg lui en inactief zijn.

 

Bevin heeft filosofische kwaliteiten en heeft vaak met een mysterieuze houding als hij dingen probeert te analyseren. Bevin heeft een duidelijke intuïtie vanuit een helder bewustzijn en voorzichtige houding.

 

Dit schilderij heb ik gemaakt als uitdaging, voor een bevriend stel in Portugal, in een stijl die zij mooi vonden; een mengeling tussen kubisme en impressionisme.

Interessante uitdaging, ver uit mijn comfortzone, maar ik heb ervan genoten.

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.