Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Waves of Visayas (59x35cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Texturen (> 3mm)
Medium:
Houtpaneel
Formaat compositie:
Small (< 0,47 m2)
Beschrijving

In januari 2023 bezocht ik samen met mijn vrouw de Filipijnen. We bezochten familie die daar woont en reisde door het prachtige land.

Een van onze bezoeken was de Visayas, het op twee na grootste eiland, of eigenlijk groep van eilanden, van de Filipijnen.

 

Visayas heeft een prachtige natuur waardoor het een ideale vakantiebestemming is. Een paar voorbeelden zijn de prachtige Chocolate Hills, Apo Island en Boracay Island. We hebben Boracay al drie keer bezocht, omdat het zo mooi is. Het eiland heeft kristalheldere azuurblauwe wateren, poederachtig wit zand, een overvloed aan flora en fauna en een uitgebreid zeeleven.

 

Ik keek terug naar de vele foto's die we hadden gemaakt van de kalm golvende zee met het strandzand dat warm-geel kleurde in de ondergaande zon.

 

Het inspireerde me meteen om dit schilderij te maken; Waves of Visayas.

 

Mixed media op houtpaneel, 50cm x 35cm x 1cm.

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.