Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Senang (80x70cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Bruin, beige, Texturen (> 3mm)
Medium:
Houtpaneel
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Het mooie van abstracte kunst is dat jouw verbeelding, jouw creativiteit, bepaald wat je ziet. Waar ik vaak primair met schildertechnieken en uitgebalanceerde kleuren en vormen bezig ben, ziet de kunstverzamelaar landschappen, de kosmos, dieren en soms zelfs geesten in mijn abstracte schilderijen. Prachtig vind ik dat.

 

De vormen in dit schilderij vloeien voort uit mijn stemming op de dag dat ik aan het schilderij begon; senang, in evenwicht en energiek. De kleuren geïnspireerd door de mooie pastelachtige, aardse kleuren van een bos droogbloemen die we op tafel hadden staan, aangevuld met accenten van onaardse parelmoer kleuren.  De toegepaste mixed media technieken hebben een 3D-structuur als ondergrond neergezet die ik nooit nogmaals precies zo zou kunnen creëren, al zou ik het willen.

 

Nu ben ik natuurlijk benieuwd wat voor objecten, vormen of figuren jij in mijn abstracte kunst ziet?   

 

Mixed media op houtpaneel, 80cm x 70cm x 3.6cm

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.