Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Rapunzel (80x60cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Rood, geel, oranje, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Terwijl ik de laatste hand aan dit schilderij legde, kreeg ik bezoek van een goede vriend.  We dronken een kopje koffie in mij atelier en ik vertelde hem van de schildertechnieken die ik in het kunstwerk verwerkt had.  Ik legde uit hoe de kleurencompositie opgebouwd was en hoe ik in de laatste stappen de balans in het schilderij aan het verfijnen was.

 

Plots onderbrak hij me in mijn verhaal en zei: “Ik zie Rapunzel.  Vanuit haar toren naar beneden kijkend met haar lange wapperende vlecht naar beneden.”

Nadat hij me zijn beeld had uitgelegd, kon ik het ook zien *Het haar van Rapunzel wapperend van rechts-boven naar liks-onder).

 

Het frappante hieraan is dat terwijl ik, als abstracte kunstenaar, bezig ben met kleurbalans en compositie in een non-figuratieve stijl, de bezoeker of kunstverzamelaar vaak meteen op zoek gaat naar het herkenbare, het figuratieve in mijn abstracte compositie. 

Deze andere ervaring van een kunstwerk maak ik redelijk vaak mee. Ik vind het  fascinerend dat mijn bezoekers zo iets anders zien dan ik

 

… of is het misschien zo dat juist ik, zoiets anders zie dan zij?

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.