Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Love to kiss you (40x50cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Small (< 0,47 m2)
Beschrijving

In de zomer van 2022 schilderde ik een serie in PopArt-stijl. 

 

Schilderijen in PopArt stijl gerelateerd aan een kus, voorzien van een epoxy coating. Een kus is zo'n tedere manier om je gevoelens en genegenheid voor iemand te uiten. Hoe kan het niet inspirerend zijn voor een kunstenaar?

 

De achtergrond van het schilderij is in "fluid art"-stijl, waarbij de dynamiek in de verfstroom passie en de emoties van een menselijke verbinding vertegenwoordigt. In "fluid art" vermengt verf zich semi-willekeurig met andere verf, zonder te versmelten tot nieuwe kleuren, aangezien de gekleurde verf over een basislaag van vloeibare verf drijft. In popart / street art stijl is tekst en een mond toegevoegd. 

 

Een dikke laag heldere UV-bestendige epoxy geeft een mooie diepte aan het schilderij en trekt echt de aandacht als het aan de muur hangt. De epoxy geeft diepe reflecties als je het schilderij passeert.

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.