Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Charm of the unfamiliar (140x80)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Zwart, wit, grijs, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Een jong stel bezocht me omdat ze op zoek waren naar op maat gemaakte Statement Art voor in hun huis. Ze beschreven hun huis, de kleuren van hun interieur, de muren en hoe de zon hun woonkamer bezoekt.

 

We hadden het ook over goede herinneringen die blije gevoelens geven en of/hoe deze in een abstract schilderij kunnen terugkomen. Hun ogen lichtten op toen ze spraken over hun herinneringen aan hun vakantie naar Pulau Padar.

 

Na hun vertrek heb ik dit tropische eiland opgezocht, gelezen over de steile vulkanische heuvels, de grassavannes die zachtgroen tot okergeel kleuren met de wisseling van de seizoenen, en prachtige diepe baaien met stranden met wit en grijs zand. Ik staarde naar foto’s van de contouren van koraalriffen in de turquoise zee die te zien zijn vanaf de top van de heuvels van het eiland, de thuisbasis van een rijk zeeleven, waaronder mantaroggen, dolfijnen en schildpadden.

 

Ik raakte gefascineerd door dit eiland uit een verre regio en putte er een exotische inspiratie uit voor de kleuren en structuren in dit schilderij. Exotisme is “de charme van het onbekende”, wat perfect mijn inspiratie beschrijft voor dit kunstwerk, zoals ik het in opdracht van Mark & Mayke heb gemaakt.

 

Mixed media on canvas, 140cm x 80cm x 4cm.

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.