Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Voyagers (2 x 83x123cm incl frame)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
2
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Metallic of Epoxy, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Extra Large (> 1,49 m2)
Beschrijving

Ik maakte deze schilderijen voor een interessant echtpaar uit Israël, dat eerder in Singapore had gewoond en net naar Nederland was verhuisd. Tijdens het schilderen dacht ik aan hun avontuurlijke leven, de reizen die ze maakten, de reizigers (“voyagers”) die ze waren.

 

Het zette een gedachtegang in gang over reizigers en leidde me naar de twee interstellaire robotsondes, Voyager 1 en Voyager 2, die in 1977 werden gelanceerd. De 2 sondes moesten in de buurt van Jupiter en Saturnus vliegen terwijl ze gegevens verzamelden. Na de lancering werd besloten om Voyager 2 richting Uranus en Neptunus te sturen.

 

Ik stelde me voor wat die Voyagers zouden zijn tegengekomen, en nog zullen tegenkomen op hun reis, aangezien de Voyagers momenteel nog steeds in bedrijf zijn voorbij de buitenste grens van de heliosfeer in de interstellaire ruimte.

 

Wauw, het gaf me zoveel inspiratie voor een levendig gekleurde reeks schilderijen die verder reikten dan het formaat van het canvas, tot in en door de schilderijlijst.

 

Beide schilderijen kunnen in verschillende volgorde worden gecombineerd, met behoud van hun harmonie en met toch een ander uitstraling en ervaring. En wie goed kijkt, ontdekt de namen van de menselijke reizigers in deze 2 schilderijen.

 

Mixed media on canvas, 83cm x 123cm x 4cm.

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.