Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Train of thought II (3 x 40x50cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
3
Hoofdkleur:
Rood, geel, oranje, Zwart, wit, grijs, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Een reeks onderling verbonden gedachten wordt in het Engels een train of thought, een gedachtengang, genoemd. Als bijvorbeeld je hond begint te blaffen terwijl je een ingewikkeld essay probeert te schrijven, verlies je waarschijnlijk je gedachtengang.

 

Je gedachtengang kan zo ingewikkeld zijn als de reeks ideeën die tot een bepaalde conclusie leiden, of zo eenvoudig als de opeenvolgende gedachten die door je hoofd flitsen. Het eerste geregistreerde gebruik van gedachtegang was in 1651, in "Leviathan" door Thomas Hobbes, in de betekenis van gang die "reeks of progressie" betekent.

 

Mijn serie van drie met elkaar verbonden schilderijen komt voort uit een serie met elkaar verbonden gedachten.

Kijk hoe de draden en kleuren in de schilderijen met elkaar verbonden zijn en zo de drie schilderijen tot een kunstwerk maken.

 

Dit is de tweede serie in dit thema. De Serie is uitgebreid met een extra schilderij; "the last wagon".

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.