Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
La vie est belle (100x100cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Paars, roze, Metallic of Epoxy, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Large (> 0,95 m2)
Beschrijving

Een goede vriend van mij had het zwaar op zijn werk tijdens de Covid-periode. Een veel te zware werkdruk vanwege de veranderingen die de Covid-pandemie hem en zijn team oplegde.

 

Het werd erger en uiteindelijk kwam hij thuis te zitten met een ernstige burn-out. Het kostte hem ruim een jaar, met veel medicijnen en rust nemen, om te herstellen.

 

De gedachte om terug te moeten naar zijn oude baan was erg stressvol en uiteindelijk besloten hij en zijn werkgever om uit elkaar te gaan. Het maakte hem teleurgesteld en neerslachtig.

 

We hebben veel gesproken over zijn situatie en zijn gevoelens. Uiteindelijk heb ik hem kunnen laten inzien dat het leven niet zo slecht is, het is eigenlijk best goed; La vie est belle. Ik ben blij dat hij weer met volle teugen van het leven geniet.  

Het gaf mij de inspiratie voor dit energieke schilderij.

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.