Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Brazilian Kiss (40x50cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Zwart, wit, grijs
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Small (< 0,47 m2)
Beschrijving

Een kus is zo'n tedere manier om je gevoelens en genegenheid voor iemand te uiten. Hoe kan het voor een kunstenaar niet inspirerend zijn?

 

Dit kunstwerk is geïnspireerd door een kus en alle emoties die het me geeft.

 

Het schilderij is gemaakt in verschillende stappen over een periode van 4 weken.

 

De achtergrond van het schilderij drukt vlammen, passie en verbinding uit. Het is gemaakt in een kunststijl die 'fluid art' wordt genoemd, waarbij verf zich semi-willekeurig vermengt met andere verf, zonder te versmelten tot nieuwe kleuren.

 

In minimalistische lijntekeningen heb ik vervolgens de contouren toegevoegd van gezichten van 2 mensen die elkaar met passie kussen.

 

Om de gezichten te laten opvallen, is het gebied tussen de gezichten zwart gemaakt, zodat het de achtergrond wordt.

 

De dikke laag epoxy, die als laatste is aangebracht, geeft een mooie diepte aan het schilderij en trekt echt de aandacht als het aan de muur hangt. De heldere UV-bestendige epoxy bovenop de donkere achtergrond zal afwisselende reflecties vertonen als je langs het schilderij loopt.

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.