Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Anomaly of the cosmological principle (2x 83x123cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
2
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Zwart, wit, grijs, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Extra Large (> 1,49 m2)
Beschrijving

Anomalie van het kosmologische principe

 

Geïnspireerd door mijn fascinatie voor de kosmos, … en zijn anomalieën.

 

We kennen maar één universum. We kunnen het universum daarom niet analyseren door het te vergelijken met iets soortgelijks. Dus om het universum te proberen te begrijpen, zodat we het kunnen beschrijven, moeten we er bepaalde aannames over accepteren. Deze aannames worden het kosmologische principe genoemd. Samengevat: op zeer grote schaal ziet het heelal er gemiddeld genomen hetzelfde (homogeen en isotroop) uit in alle richtingen, in alle regio's.

 

Het bestaan van een zich herhalende structuur, zoals gesynchroniseerde sterrenstelsels of correlaties in quasars op verschillende locaties in het heelal, soms met een onderlinge afstand van meer dan 20 miljoen lichtjaar, suggereert dat er een supergrote structuur in het heelal zouden moeten zijn. Deze anomalieën schenden het kosmologische principe.

 

Beide schilderijen dienen met een tussenruimte van 30cm -80cm van elkaar te worden opgehangen. Maar als je beide schilderijen zonder tussenruimte ophangt, ontdek je misschien nog een anomalie in de kosmos ;-)

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.