Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Seasonal change (104x104cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Bruin, beige, Metallic of Epoxy, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Large (> 0,95 m2)
Beschrijving

Seasonal change is het achtste schilderij uit de serie Autumn Equinox & Mabon.

 

Terwijl de winter nadert, observeer ik de seizoensveranderingen in mijn tuin en de parken tegenover mijn huis in Eindhoven. Alle bladeren zijn verkleurd als de laatste zwerm ganzen in een V-formatie overvliegt.

De planten in mijn tuin verdrogen in verschillende kleuren, overvloedig met zaden in verschillende vormen. De wind huilt de ene dag, maar is op andere dagen volledig afwezig.

 

Ik maak graag lange wandelingen in de natuur. Kijkend naar een strakblauwe lucht afgewisseld met donkergrijze luchten, uitgedroogde bruine planten en bladeren in alle kleuren op mijn pad.

Ik geniet ervan, observeer het en abstraheerde het op dit doek.

          

Acryl op canvas, 104cm x 104cm x 4cm (incl. luxe frame).

 

 

Achtergrond bij deze serie:

 

De zomer van 2021 liep op zijn einde, de herfst-equinox naderde. Op de herfst-equinox komt de zon precies in het oosten op en gaat precies in het westen onder.
Mabon wordt gevierd op de dag van de herfst-equinox, dit jaar op 22 september. Mabon, de rituelen, de herfstkleuren, de zelfreflectie en bewustwording die een belangrijke rol spelen in Mabon, gaven me een enorme inspiratie. Te veel inspiratie voor één schilderij, dus het werd een hele serie schilderijen.

 

Mijn gevoelens in combinatie met kleuren en patronen die passen bij Mabon en de herfst, heb ik gebruikt in een serie abstracte schilderijen, elk schilderij met zijn eigen inspiratie, maar allemaal gerelateerd aan deze tijd van het jaar.

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.