Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Threads of the universe (83x63cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Zwart, wit, grijs
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Onderzoekers van de Australian National University legden uit dat ze bewijs hebben gevonden voor de kosmische draad die ons verbindt met de uitgestrektheid van het heelal. Kosmische filamenten zijn dichte, magere strengen van donkere materie en sterrenstelsels.

Ze bevatten het grootste deel van de massa van het universum. Je kunt filamenten zien als de draden die het kosmische web verbinden.


In de kosmologie zijn filamenten van sterrenstelsels de grootste bekende structuren in het universum, bestaande uit wanden van door zwaartekracht gebonden galactische superclusters. Deze massieve, draadachtige formaties kunnen 80 megaparsec h−1 bereiken (of in de orde van grootte van 160 tot 260 miljoen lichtjaar) en vormen de grenzen tussen holtes.

 

Een enrome inspiratie voor mij, voor een fraai schilderij ...

 

Mixed media op katoenen canvas, 83x63x4cm inclusief luxe houten lijst.

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.