Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
The order of Ophidia (228x100cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
4 of meer
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Zwart, wit, grijs, Metallic of Epoxy
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Extra Large (> 1,49 m2)
Beschrijving

In de zomer van 2020 hadden we fantastisch weer, heldere lucht en een warme temperatuur. Het was heerlijk om buiten te werken op het terras met uitzicht op de tuin. Toen ik naar de tuin keek, zag ik de kleuren van bloemen en struiken, sommige dichtbij, andere verder weg, overvloeien in elkaar. Zachtjes zwaaiend in de wind, heen en weer, heen en weer.

 

Het inspireerde mij om deze kleuren, de manier waarop ze in elkaar overvloeiden en de manier waarop de zachte wind ze raakte, in een schilderij te verwerken. Een schilderij met een intrigerende vorm, zo intrigerend als de natuur voor mij is. En verbonden via leven, voorgesteld door een slangenhuid met schubben, stralend met levenslicht.

 

De naam Ophidia is afgeleid van het oude Griekse woord ὀφίδιον (ophídion), dat "kleine slang" betekent.

 

WxHxD [cm] 80x60x2 + 30x60x2 +30x60x2 + 80x60x2 Totaal:228x100cm

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.