Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Tabularis in acrylic (120x120cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Rood, geel, oranje, Paars, roze, Zwart, wit, grijs, Metallic of Epoxy, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Large (> 0,95 m2)
Beschrijving

Acryl op canvas, 120cm x 120cm x 4cm.

 

Schilderij geïnspireerd door de Astilboides tabularis. Deze plant komt oorspronkelijk uit Noord-China, Mantsjoerije en Noord-Korea, waar hij groeit in vochtige bossen en nabij meren en beekjes. Hij heeft zeer grote geschulpte groene bladeren die wel 80 cm breed kunnen worden en zich ontwikkelen op lange stelen die tot 90 cm vanuit de grond oprijzen. Je zou hem bijna als echte paraplu kunnen gebruiken, omdat de grote bladeren bijna perfect rond zijn, zoals bij een paraplu. Tabularis is Latijn voor tafel en beschrijft mooi de vorm van het blad.

 

Normaal zitten bladeren via een bladsteel aan een tak of stam vast, maar de stengel van deze plant komt rechtstreeks uit de wortelstokken in de grond. Bijzonder is de plek waar de stengel aan het blad vastzit. Meestal staat de stengel aan de rand van het blad, maar deze plant heeft de stengel in het midden van het blad. Door deze vorm lijkt de plant inderdaad op een bijzettafel of parasol.

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.