Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Preservation of yellow (70x90cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Rood, geel, oranje, Zwart, wit, grijs
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Acryl op canvas, 70cm x 90cm x 2cm.

 

Pablo Picasso was een van de grootste kunstenaars van de 20e eeuw. Beroemd om zijn schilderijen en zijn citaten. Toen ik aan dit schilderij werkte voor een klant die specifiek gele tinten in het schilderij wilde hebben, moest ik denken aan dit citaat van Picasso "Sommige schilders transformeren de zon in een gele vlek, anderen transformeren een gele vlek in de zon."

 

Als abstract schilder streef ik er niet naar om een herkenbaar object, zoals de zon, te schilderen. Ik wil gevoelens en emoties holistisch weergeven in een schilderij, mogelijk verband houdend met een object. Ik wil de beleving van de kracht en de energie van de zon schilderen, het leven dat uit deze energie ontspruit of het geweldige gevoel van de eerste zonnestralen op mijn gezicht in de lente.

 

Ik vond inspiratie in deze woorden van Picasso, ook al veranderde ik de zon niet in een gele vlek, noch veranderde ik een gele vlek in de zon  (;-)

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.